Zivs filejas vrapi  recepte ar ananasiem
Foto: Vida Press
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g zivs fileja
zivs fileja
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
25 g
25 g sviests
sviests
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
0.5 gab.
0.5 gab. ananass (kubiņos sagriezts)
ananass (kubiņos sagriezts)
pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
 
eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
Pasniegšanai:
 
tomāti, lapu salāti
tomāti, lapu salāti
4 gab.
4 gab. pitas maize vai tortiljas
pitas maize vai tortiljas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglai vasaras maltītei tām dienām, kad kārojas gan maigu zivi, gan ko pikantāku. Baudi kopā ar vēsu baltvīnu un zvaigžņu lietu, kas šajās augusta dienās būs īpaši labi redzams!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liec pannu uz mērenas liesmas un izkausē tajā sviestu. Apcep zivi no abām pusēm, līdz gatava. Nepārcenties, jo, kā zināms, nekas nevar būt sliktāks par pārceptu zivi!

    Gatavajai zivs filejai pārkaisi sāli un piparus pēc garšas, kā arī apslaki ar svaigi spiestu citrona sulu. Sadali zivi gabaliņos.

    Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un apcep kubiņos sagrieztu sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgs (bet ne līdz galam sacepts).

    Pievieno sīpoliem kubiņos sagrieztu papriku un ananasu, uz lēnas uguns karsē apmēram divas minūtes. Dārzeņiem jābūt nedaudz kraukšķīgiem.

    Noņem pannu no plīts, pārkaisi dārzeņiem Kajēnas piparus pēc garšas.

    Sausā pannā no abām pusēm izkarsē pitas maizes vai tortiljas. No siltajiem plāceņiem veido "kabatiņas", pārlokot tos uz pusēm un vēlreiz uz pusēm.

    Pildi ar salātlapām, tomātu šķēlēm, zivs gabaliņiem un sagatavoto ananasu salsu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form