Kā stāsta lietotnes autoru pārstāve Agnese Fūrmane, "Astrosecret" ir pirmā latviešu izstrādātā lietotne, kas ieguvusi "Facebook" atbalstu. "Konkurējot ar tūkstošiem aplikāciju no visas pasaules, esam iekļuvuši "Facebook" programmā "FbStart", kas palīdz jauniem biznesiem un lieliskām aplikācijām, sniedzot tiem ievērojamu konsultatīvu un finansiālu atbalstu," piebilda Fūrmane.

Runājot par "Astrosecret", Fūrmane stāsta, ka lietotne izvērtē sievietes fizioloģiskā cikla auglīgās dienas un nosaka labvēlīgākās ieņemšanas dienas no astroloģijas viedokļa. "Tāpat aplikācijā tiek norādītas astroloģiski noteiktas īpaši auglīgās dienas pēc medicīniski pārbaudītas un pierādītas metodes," turpina Fūrmane. ""Facebook" uzskata, ka aplikācijai ir ļoti augsta kvalitāte un sociālā vērtība, bet iegūtais atbalsts pierāda to, ka aplikācija ir lielisks rīks un palīgs sievietēm visā pasaulē."

""Facebook" redz iespējas aplikācijas izaugsmei un, atbalstot aplikāciju, vēlas šajā procesā būt iesaistīti," piebilst Fūrmane.

Programma "FbStart" tika izveidota, lai palīdzētu attīstīt "start-up" biznesus. "Facebook" programmā piedalās kā mentors, konsultants. Tāpat jaunajiem lietotņu izstrādātājiem, kuri iesaistīti programmā, tiek organizēti starptautiski pasākumi, kā arī piedāvāti līdz 80 000 ASV dolāru (72 674 eiro) vērti rīki un pakalpojumi.

Lietotne "Astrosecret" piedāvā lietot kalendāru, kas apvieno sevī gan sievietes fizioloģiskā cikla rādītājus, gan astroloģiski noteiktus labvēlīgākos periodus grūtniecības plānošanai. Labvēlīgākie ieņemšanas brīži tiek noteikti, analizējot sievietes dzimšanas kartes radītājus un konkrētās ieņemšanas dienas astroloģisko fonu - ņemot vērā planētu izvietojumu dzimšanas brīdī un precīzu planētu kustību vēlamajā ieņemšanas dienā.

Lietotni var lejupielādēt "iOS" un "Android" lietotņu veikalos.

Lietotni izstrādā SIA "Astrosecret", kura 37% kapitāldaļu pieder SIA "Brangi",37% - SIA "Emendo", bet 26% - SIA "Euso". Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3000 eiro.