Saskaņā ar oficiālo statistiku, pērn no 14. līdz 20. februārim portālā "Facebook" par saderināšanos un kāzām paziņojuši 580 tūkstoši lietotāju. No tiem 110 tūkstoši tieši Valentīndienā, un varam saderēt, ka vismaz pusei jums nācies kļūt teju par liecinieku.

Protams, visveselīgākā ideja šajā dienā būtu pilnīga atteikšanās no "Facebook". Bet, ja jūs jūtat dziļu tieksmi tomēr ielūkoties šajā portālā, lūk, pāris padomu no "Techlife", kas ļaus izbēgt no mīlas pārpludinātā sociālā tīkla. Vai arī tieši pretēji- padomi, kas ļaus izbaudīt šo dienu uz pilnu klapi!

Ja šie svētki nav jums

Uzstādiet savu laika joslu
Neraugoties uz atšķirīgajiem viedokļiem, jums tomēr IR iespēja kontrolēt, kuru draugu ierakstus redzēt laika joslā biežāk un kuru izlaist vispār. Attiecīgie uzstādījumi slēpjas aiz "ritentiņa" pa kreisi no sadaļas "News Feed". Uzstādījumos ir iespēja izvēlēties, kuru draugu ierakstiem dodat priekšroku un no kuriem vēlaties atteikties, bet pats galvenais - no jauna pierakstīties to draugu jaunumiem, no kuriem atteicāties iepriekš.

""

Tāpēc, ja 14. februārī kāds no draugiem ir patiesi uzmācīgs ar saviem "mīļierakstiem", tad šī iespēja ļaus viegli un nemanāmi atbrīvoties no liekas dusmu lēkmes. Bet pēc pāris dienām - tik pat nemanāmi atkal ieslēgt ierakstus. Atcerieties, ka nervu šūnas atjaunojas ļoti lēni, tāpēc sargiet sevi un nekautrējieties izmantot šādu iespēju.

Nesekojiet "bijušo" ierakstiem un neļaujiet to darīt arī viņiem
Attiecīgais uzstādījums tiek piedāvāts tādā gadījumā, ja nesen izšķīrāties ar savu otro pusīti un paziņojāt par to "Facebook". Bez iespējas nobloķēt ierakstus, pazudīs iespēja attiecīgo personu "atzīmēt" ierakstos, kā arī meklētājs vairs neuzrādīs bijušās otrās pusītes profilu.

Ja jau šķiramies, tad šķiramies.

Noņemiet uzmācīgo šokolādes sirsniņu reklāmu
"Facebook" un reklāma ir nešķiramas lietas, bet vai jūs zinājāt, ka var ietekmēt to, kādu reklāmu piespēlēs portāls? To izdarīt var vairākos veidos. Pirmkārt, var vienkārši nospiest krustiņu reklāmas stūrī un izvēlēties iespēju "Noslēpt reklāmu" - portāls "sapratīs" jūsu naidu pret sirsniņām. Otrkārt, var ieiet iestatījumos un pastāstīt "Facebook" par savām interesēm reklāmās.

""

Kā jau minējām, visradikālākais un efektīvākais veids, kā izvairīties no draugu mīlestības uzplūdiem Valentīndienā, ir
pilnīga atteikšanās no "Facebook" apmeklējuma. Lūk, papildu stimuls - izdzēšot "Facebook" aplikāciju no viedtālruņa, ieekonomēsiet līdz pat 30% akumulatora dzīves!

Un visbeidzot, ja jums nepieciešama iedvesma 14. februārim, rekomendējam mirkļbirku #antivalentinesday tviterī. Tādā veidā būsiet informēts par jaunākajām un oriģinālākajām mīļbildītēm, jokiem un pieņēmumiem, kāpēc šī diena nav svētki.

Ja 14. februāris ir gaidītākā diena gadā

Pirmkārt, jums noteikti jāpaziņo visam "Facebook", ka šī diena ir pienākusi un noteikti jānorāda attiecību statuss. Pat, ja jūs neesat attiecībās, mēs iesakām Valentīndienas priekšvakarā atrast vismaz pagaidu otro pusīti un obligāti par to paziņot "Facebook".

Tālāk - neaizmirstiet izrotāt profila bildi ("Facebook" noteikti kaut ko izdomās šajā sakarā). Un visbeidzot, neņemiet vērā tos, kuriem nepatīk - gan jau pacietīsies, turklāt mēs viņiem esam devuši pietiekami daudz ieteikumus, lai šī diena neliktos tik drūma!