Šonedēļ sasnigušais sniegs atkal radījis sastrēgumus Rīgas ielās un licis ielu tīrīšanas tehnikai strādāt bez apstājas. Par to, kādēļ ikgadējie laikapstākļi atkal radījuši rīdziniekiem neērtības, Alina Lastovska 3. decembrī raidījumā "Spried ar Delfi" runāja ar Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieku Vilni Ķirsi (JV) un domes opozīcijas deputātu, bijušo pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču (GKR).

Kā ziņo pašvaldība, kopējais tīrāmo ielu garums ir ap 1000 kilometri. Tā arī aicina iedzīvotājus, attīrot sniegu no ietvēm pie saviem privātīpašumiem, nemest to uz ielas vai pieturvietās.

Lai satiksme noritētu droši, šādos laikapstākļos transportlīdzekļu vadītājiem ir savlaicīgi jāplāno maršruts un jābūt īpaši piesardzīgiem, ieturot lielāku distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim. Snigšanas laikā jāizvēlas braukšanas apstākļiem un ielu seguma stāvoklim atbilstošs ātrums, neveicot straujus manevrus.

Ikdienas tīrīšanas darbu Rīgas ielās nodrošināšana 67 transporta vienības, pieejams 5500 tonnas sāls un 3000 tonnas sāls-smilts maisījuma, kas tiks papildinātas atkarībā no laikapstākļiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!