Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka sievietēm pārmēru patīk analizēt gan sevi, gan attiecības ar līdzcilvēkiem. Tā rezultātā nereti rodas virkne pārpratumu un, jāatzīst, arī gluži nevajadzīgu pārdzīvojumu. Šai sakarā piedāvājam attiecību konsultanta un publicista Kleja Endrjūsa apkopotās lietas, par ko vīrieši, kā liecina attiecību eksperta profesionālā pieredze, kā arī personīgie novērojumi, nebūt nesatraucas. Tādējādi arī tu vari būt mierīga – sīkumi, par ko tik ļoti pārdzīvo, nemaz nav viņa uzmanības lokā!

Liekie kilogrami un centimetri uz mūsu auguma

Lai gan vairums no mums gluži ar maniakālu apsēstību cīnās ar ikvienu lieko gramu, kas parādās uz mūsu auguma, lai periodiski tomēr padotos kārdinājumam un sasniegtos rezultātus vēlāk nosvinētu ar iecienīto saldējumu vai kūkas gabaliņu, patiesībā liekie kilogrami lielākajai daļai vīriešu nebūt nešķiet tik biedējoši, kā uzskatām.

Kā izrādās, vairums to esamību pat nepamana, īpaši, ja svars pieaudzis pakāpeniski un attiecības ir ilgstošas. Protams, ikviens vīrietis sev līdzās vēlas starojošu un veselīgu sievieti, taču dažādos pētījumos un aptaujās atklāts, ka pat lieki pieci līdz septiņi kilogrami svara stiprā dzimuma pārstāvjiem patiešām šķiet nebūtiski. Krietni svarīgāk ir redzēt savu sievieti laimīgu, veselu un koptu.

Grima trūkums vai nevainojams kosmētikas klājums

Protams, prasmīgi lietojot kosmētiku, mēs spējam lieliski uzlabot savu izskatu, taču, ja vien pēc grima notīrīšanas tu nekļūsti pilnībā sveša pat miesīgai mātei, arī tā neesamība vīrieti nemulsinās. 

Vairumam vīriešu dabiska izskata un nekrāsojušās sievietes pat šķiet pievilcīgākas. Un šai sakarā atliek vien piekrist – rūpīgi uzklāto lūpu spīdumu, gaismu atstarojošo pūderi un mirdzošās ēnas, kas nonāk uz viņa sejas pēc jūsu skūpstīšanās, no tiesas varētu izkonkurēt no kosmētikas tīra āda un lūpas…

Kurš kuru uzaicinās uz randiņu?!

Lai gan sievietes uzskata, ka tieši vīrieša uzdevums ir mūs uz randiņu uzaicināt pirmajiem, nevienam nekas ļauns nenotiks, ja laiku pa laikam iniciatīvu izrādīsim mēs pašas. Protams, ja entuziasms nemitīgi plūst vien no tevis, savukārt vīrietis izrāda klaju vienaldzību uzņemties iniciatīvu, izvērtē, vai neesi iztēlojusies to, kā nav. 

Taču, ja potenciālais sirdsāķītis ir gana atsaucīgs un labprāt pavada ar tevi kopā laiku, nebaidies izrādīt ieinteresētību arī no savas puses!

Un kurš kuram uzrakstīs?!

Ļoti iespējams, šis paziņojums tev pavērs pilnīgi citu pasauli, taču, ja vien nesūti 20 īsziņas (uz kurām nesaņem atbildi) dienā, fakts, ka esi vīrietim nosūtījusi īsziņu, vēstuli sociālajos tīklos vai e-pastu pirmā, tevi nepadarīs par uzmācīgu vajātāju. Protams, ja jūti, ka, līdzīgi, kā ar tikšanos ierosināšanu, arī komunikācijas aizsākšanu nemitīgi uzņemies pati, ir vērts izdarīt secinājumus.

Kādu ēdienu tu izvēlies vakariņās

Vien tas, ka nepasūti salātus un ūdeni ar citronu, vīrieša acīs nepadarīs tevi par savas veselības un pievilcīgā izskata ienaidnieci. Lielākoties, stiprā dzimuma pārstāvji nepievērš ne mazāko uzmanību tam, kādu ēdienu vakariņās izvēlies (protams, ja vien tas nav kas īpaši ekskluzīvs un dārgs). Patiesībā, viņam redzot, ka nebaidies nosmērēties, ēdot hamburgeru un ka ar tevi laiku pa laikam var apmeklēt arī lētākas ēstuves, tavas akcijas vīrieša acīs tikai celsies.

Viņa domas

Vai atceries anekdoti, kurā vīrietis raudzījās griestos, prātojot par mušas spēju pie tiem noturēties, kamēr viņa sieva jau cīnījās ar panikas lēkmi, nervozējot, vai mīļotais dotajā brīdī domā par citu? Šādi kuriozi diemžēl bieži vien gadās arī reālajā dzīvē, kamēr vairums vīriešu atzīst, ka domas, kas rosās viņu prātā, sievietes patiesībā vien neizmērojami garlaikotu.

Kāpēc viņš vēlas pavadīt laiku bez tevis?

Ikvienam no mums ir nepieciešami brīvie brīži, kurus veltīt vien sev. Vai draugiem. Vai hobijam. Neatņem vīrietim viņa sirdslietas gluži nepamatotu aizdomu un pārsteidzīgu spriedumu dēļ. Tā vietā vienatni un brīvo laiku izbaudi arī pati, lai vēlāk jūs abi satiktos, pozitīvas enerģijas uzlādēti un laimīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!