Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudzas sievietes sapņo, kaut viņām būtu apjomīgākas un jutekliskākas lūpas. Tās tādas padarīt ķirurģiskā ceļā, taču to nebūt nav nepieciešams darīt, jo lūpām var piešķirt apjomu arī dabīgā veidā. Ieskaties youngqueen.com sniegtajos padomos un atklāj, kā lūpām piešķirt apjomu dabīgā ceļā.

Masē lūpas

Maiga lūpu berzēšana ar sausu zobu birsti uzlabos lūpu tekstūru, kā arī to izskatu. Lūpu berzēšana ne vien atbrīvo no mirušajām ādas šūnām, bet arī padara tavas lūpas mīkstākas, maigākas, kā arī stimulē asins plūsmu, kā rezultātā tavas lūpas paliek nedaudz apjomīgākas.

Lai palielinātu zobu birstes sniegto efektu, tu uz tās vari uzklāt medu vai vazelīnu, kas tavas lūpas padarīs vēl gludākas un sārtākas.

Atbrīvo lūpas no atmirušajām ādas šūnām

Ādas atjaunošana palielinās asins cirkulāciju, padarot tava lūpas nedaudz lielākas un apjomīgākas, kā arī piešķirs tām jauneklīgāku izskatu.

Sagatavo dabīgu skrubi - ņem nelielu daudzumu cukura, ko sajauc kopā ar ūdeni, kam pievieno pāris pielienus mitrinošas eļļas, kas piešķirs mitrinošu efektu, un uzklāj sagatavoto masu uz lūpām. Iemasē to lūpās ar maziem aplīšiem, pēc tam notīri un uzklāj savu iemīļotāko lūpu spīdumu.
Šāds skrubis var radīt kairinājuma sajūtu, taču tā ātri pazudīs, liekot lūpām izskatīties dabīgi lielām.

Izmanto dabīgos līdzekļus ķīmisko produktu vietā

Gatavo pati savus apjomu palielinošus lūpu produktus, izmantojot ēteriskās eļļas un mājās esošās sastāvdaļas. Efekts nebūs tik ilgnoturīgs, kā ķīmisku metožu gadījumā, taču vismaz dažu stundu garumā tas piešķir tavām lūpām apjomu un juteklisku izskatu. Vienmēr nēsā līdzi savu lūpu balzāmu un uzklāj to uz lūpām, kad vien nepieciešams.

Izmanto šīs eļļas:

Kanēļa ēteriskā eļļa

Kanēļa ēteriskā eļļa ir viena no pamatsastāvdaļām daudzos lūpu palielinošos produktos. Tā stimulē lūpās esošos asinsvadus un palielina asins plūsmu, padarot tavas lūpas apjomīgākas un sārtākas.

Pievieno pilienu ēteriskās eļļas savam lūpu balzāmam vai spīdumam un uzklāj to uz lūpām, kad vien vēlies. Uzklāšanas laikā tu jutīsi nelielu kņudināšanu vai dedzināšanu, bet šī sajūta ātri pazudīs, padarot tavas lūpas svaigi smaržojošas un dabīgi lielākas.

Piparmētru ēteriskā eļļa

Šī eļļa darbojas līdzīgi kā kaņēļa ēteriskā eļļa – tā palielina asins cirkulāciju lūpu virsmā, kā rezultātā lūpām tiek piešķirts dabīgs apjoms. Turklāt - piparmētru ēteriskā eļļa patīkami atsvaidzina.

Pievieno vienu vai divus pilienus ēteriskās eļļas tējkarotei vazelīna un regulāri izmanto to kā savu lūpu balzāmu.

Regulāri trenē lūpas

Lai lūpas būtu dabīgi lielākas, nav nepieciešams iziet ķirurģiskas procedūras vai lietot ķīmiskus produktus. Ieplāno ikdienā laiku, kurā veikt speciālus lūpu vingrinājumus – izpildi tos katru dienu vesela mēneša garumā, bet pēc tam turpini to darīt trīs reizes nedēļā. Treniņi piešķirs tonusu sejas muskuļiem, kurus parasti tu neizmanto un palielinās tavu lūpu apjomu pilnīgi dabīgā ceļā.

Ieteicamie vingrinājumi:

Svilpo

Sievietēm un vīriešiem, kuri spēlē pūšamos instrumentus, ir dabīgi pilnīgākas un lielākas lūpas, jo viņi regulāri izmanto savus lūpu muskuļus. Viegls veids, kā sasniegt tādus pašus rezultātus, ir izvēlēties kādu tev tīkamu melodiju un svilpot tai līdzi trīs līdz piecu minūšu garumā katru dienu. Šādi tu uztrenēsi savu lūpu muskuļus un padarīsi lūpas apjomīgākas.

Smaidi un skūpsties

Aizver savas lūpas cieši un pasmaidi tik plaši, cik vien vari. Noturi šo smaidu piecas sekundes, tad savelc savas lūpas un stiep tās uz priekšu, it kā taisītos skūpstīt kādu. Noturi piecas sekundes, pēc tam atkal smaidi. Sasprindzini savu lūpu muskuļus cik vien iespējams, veicot šīs darbības. Atkārto šo vingrinājumu 20 reizes.

Rotācija un lūpu kustināšana

Saspied savas lūpas cieši kopā un pavērs tās uz labo pusi tik tālu, cik vien vari. Noturi tās izstieptas piecas sekundes, pēc tam pavelc tās uz pretējo pusi. Atkārto šo vingrojumu 15 reizes.

Turi savas lūpas cieši aizvērtas un izstiep savas lūpas tā, it kā taisītos skūpstīties. Lēnām apļo tās pulkstens rādītāja virzienā 2 reizes, pēc tam atkārto šo darbību pretējā virzienā. Izpildi šo darbību 10 reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!