Foto: Publicitātes attēli
Baltā galdauta svētkus svin kā nu kurā saimniecībā – kāds sēdīsies pie lepna galda, cits šo dienu atzīmēs brīvākā atmosfērā. Jebkurā gadījumā aktuāls kļūst jautājums – ko tērpt? Šoreiz izpētījām un izvēlējāmies pašmāju dizaineru darinājumus no šīs sezonas aktualitātēm, kā arī dažas pērles no senākām apģērbu kolekcijām.

Lai arī kā šie svētki tiek atzīmēti tavās mājās, ja tradīciju esi pieņēmusi, svētki būs. Skaidrs, ka pie svinību galda nedosies mīkstākajā mājas džemperī un ērtākajās sporta biksēs – būs nedaudz jāuzpucējas! Ja vēlies ieturēt svētkus vēl latviskākā gaisotnē, vari izvēlēties un iegādāties pašmāju dizaineru meistarstiķus (vēl var paspēt!) vai izpētīt mūsu izvēlētos salikumus un sakombinēt kaut ko no savas garderobes.

Protams, kleitas ir tas apģērba gabals, ar kuru nošaut greizi gandrīz nebūs iespējams, jo izskatīsies gana stilīgi un, atkarībā no kleitas dizaina, arī svinīgi. Izvēlies pavasarim atbilstošas un gaisīgas kleitas. Volāni, cakas, kāds tauriņš vai spārīte var kalpot kā pirmie pavasara vēstneši arī tavā apģērbā. Labi izskatīsies arī kāds bikškostīms vai svārki un kāda blūzīte.

Nav noslēpums, ka ne mazāk svarīgi ir arī aksesuāri. Dažkārt tieši ar tiem vari akcentēt un greznāku padarīt kopskatu. Pameklē rotu lādītē kādu tematiski atbilstošu piespraudi vai krelles vai arī no skapja dziļumiem izcel kādu lina šallīti vai lakatiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!