Foto: DELFI/Privātais arhīvs/Publicitātes foto
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Iepazīsties ar šova 'Lauku sēta' saimniekiem

Foto: Toms Norde

Jau 13. septembrī kanālā LNT startēs skatītāju iemīļotā šova "Lauku sēta" jaunā sezona. Šogad dalībniekus savā sētā uzņēmuši Valdis un Ilze, kuri saimnieko Alūksnes novada Māriņkalna saimniecībā "Jaunozoli".

Lasīt vairāk

Linda Leen pārsteidz ar ļoti drosmīgu tērpu

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē tika atzīmēta televīzijas kanāla TV3 20 gadu jubileja. Vakara gaitā uz skatuves kāpa daudzi iemīļoti pašmāju mūziķi, tostarp arī dziedātāja Linda Leen, kura šoreiz bija izraudzījusies īpaši juteklisku tērpu.

Lasīt vairāk

Boriss Moisejevs izmainījies līdz nepazīšanai

Foto: F64/Sputnik/Scanpix/LETA

Populārais Krievijas estrādes mākslinieks Boriss Moisejevs pēdējos gados vairījies no publicitātes un saviesīgu pasākumu apmeklēšanas. Nesen viņš pēc ilgāka pārtraukuma atkal parādījies sabiedrībā, un dziedātāja jaunākie foto satraukuši daudzus.

Lasīt vairāk

Foto: Krievijas elite atvadās no Josifa Kobzona

Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Svētdien, 2. septembrī, zemes klēpī tika guldīts leģendārais Krievijas estrādes mākslinieks un Valsts domes deputāts Josifs Kobzons, kurš 80 gadu vecumā mūžībā devās 30. augustā.

Lasīt vairāk

Sočos sācies konkurss 'Jaunais vilnis'; žūrijā arī Intars Busulis

Foto: Privātais arhīvs

Otrdien, 4. septembrī, Sočos tika dots starts jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis", kas ik gadu kuplā skaitā pulcē arī Krievijas šovbiznesa zvaigznes un estrādes spīdekļus.

Lasīt vairāk

Foto: Televīzijas personības līksmo TV3 jubilejas nakts burziņā

Foto: Toms Norde

Piektdien, 31. augustā, skatītāju iemīļotais kanāls TV3 Dzintaru koncertzālē ar krāšņu koncertu atzīmēja 20 gadu jubileju. Pēc pasākuma oficiālās daļas televīzijas darboņi līksmoja nakts burziņā.

Lasīt vairāk

Foto: Kā slaveni latvieši atzīmē jaunā mācību gada sākšanos

Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 3. septembrī, mazi un lieli atsāk skolas gaitas, un tie, kuri aktīvi seko līdzi notikumiem sociālajos tīklos, noteikti būs jau pamanījuši, ka jaunā mācību gada sākšanās "Instagram" tīklā kļuvusi par vienu no apspriestākajiem un visvairāk dokumentētajiem notikumiem.

Lasīt vairāk

Pārspīlēts glamūrs un kailums: šovbiznesa dīvas mērās ar visiem labumiem

Foto: Vida Press

Trešdien, 5. septembrī, Londonā norisinājās prestižā izdevuma "GQ" ikgadējā "Men of The Year" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā ierasti lauvas tiesu uzmanības izpelnās šovbiznesa dīvas un viņu krāšņie tērpi.

Lasīt vairāk

Foto: Slavenības, kuras klātienē baudīja Sevastovas un Viljamsas maču

Foto: Vida Press

ASV atklātā tenisa čempionāta jeb "US Open" pusfinālā šonakt spēkiem mērojās Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova un amerikāniete Serēna Viljamsa, un šo maču vērot klātienē bija sanākuši daudzi slaveni un pasaules šovbiznesa aprindās zināmi ļaudis.

Lasīt vairāk

TV dīva Ļera nepilnu mēnesi pēc dzemdībām žilbina 'Jaunaja vilnī'

Foto: Privātais arhīvs

Populārā dažādu Krievijas televīzijas projektu zvaigzne Ļera Kudjavceva (attēlā kopā ar dziedātāju Srgeju Lazarevu), kura 47 gadu vecumā augusta vidū laida pasaulē meitiņu, vien pāris nedēļas pēc dzemdībām ar skubu metusies atpakaļ darbos. Viņai uzticēta jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" vadīšana.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!