Foto: DELFI/Publicitātes foto/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Apprecēt savu skolnieku: sieviete, kura var kļūt par Francijas pirmo lēdiju

Foto: Reuters/Scanpix
Svētdien notikušajā Francijas prezidenta vēlēšanu pirmajā kārtā vislielāko atbalstu ieguva
Emanuels Makrons
un Marina Lepēna. Abiem kandidātiem vēl priekšā otra vēlēšanu kārta 7. maijā, bet jau tagad ārvalstu mediji metušies vētīt, kas ir sieviete, kura Makrona uzvaras gadījumā varētu kļūt par Francijas pirmo lēdiju.

Lasīt vairāk

Latvijas šovbiznesā ar jaunu dueta partneri atgriežas Lily

Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis izdod jaunu singlu "Vēlos atrast" sadarbībā ar vienu no, viņaprāt, skaistākajām pašmāju dziedātājām – Lindu Šingireju, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Lily.

Lasīt vairāk

Foto: Rīgā aizvadīts bikini skaistuļu konkurss

Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā koncertzālē "Studio 69" pulcējās skaistu un trenētu ķermeņu īpašnieki no dažādām pasaules valstīm, lai piedalītos Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (IFBB) Latvijas čempionātā.

Lasīt vairāk

Fanu žēlabas un naids: visslavenākais dibens sadusmo pasauli

Foto: Vida Press

Slavenību dzīvi atspoguļojošo izdevumu šīs nedēļas karstākais un apspriestākais notikums ir fakts, ka amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu dalībniece Kima Kardašjana bikini visā godībā atrādījusi savu brango dupsi. Savukārt sabiedrības novērtējums ir neviennozīmīgs – daļa ir sajūsmā, bet netrūkst arī tādu, kurus daiļavas zīmēšanās šokējusi un nepajokam nokaitinājusi.

Lasīt vairāk

Tumšs pagātnes noslēpums: Kirkorovs ASV apsūdzēts slepkavībā

Foto: Vida Press

Populārais Krievijas dziedonis Filips Kirkorovs pārsteidzis atklātajā Krievijas televīzijas šovā "Noslēpums par miljonu". Otrajā pārraidē Filips atklāja kādu baisu noslēpumu par savu pagātni, par kuru līdz šim nezināja neviens viņa fans un pat Filipa tuvinieki.

Lasīt vairāk

'Svingeru' ieņēmumi pārsnieguši pusmiljonu eiro

Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ no pašmāju kinoteātru repertuāra pazuda pēdējo gadu komerciāli veiksmīgākā pašmāju filma – draiskā komēdija "Svingeri", kas skatītājus priecēja kopš decembra sākuma un piedzīvoja īstu triumfu.

Lasīt vairāk

Kombuļu Ineses bijušais vīrs vēlas atgūt sievu

Foto: Publicitātes foto

Šomēnes lielu ievērību guva tautā mīlētās dziedātājas Kombuļu Ineses (attēlā) un viņas pirmā vīra Ērika tikšanās pie sarunu galda šovā "Melu detektīvs". Tagad tapis zināms, ka vīrs šo atkalredzēšanos ar bijušo sievu izmantojis, lai mēģinātu atjaunot izjukušo laulību.

Lasīt vairāk

Krāšņi foto: Lienes Šomases ceļojums uz Ēģipti

Foto: Publicitātes foto

Starp TV3 raidījumu cikla "Zvaigznes ceļo" dalībniecēm bijusi arī dziedātāja Liene Šomase, un šova skatītājiem būs iespēja ielūkoties populārās skatuves mākslinieces ceļojumā uz Ēģipti.

Lasīt vairāk

Tērps, kas apliecina – gaumes izjūtu par naudu nevar nopirkt

Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (attēlā) nekad nav bijusi jāskubina, lai viņa izģērbtos – skatuves māksliniece iecienījusi pikantus, sievišķīgās auguma aprises izceļošus tērpus, tomēr ne vienmēr tie liecina par labu gaumi.

Lasīt vairāk

Kas patiesībā notika Hitlera mūža pēdējās minūtēs

Foto: Vida Press

Trešā reiha vadonis, nacistu līderis Ādolfs Hitlers ir ne tikai viena no visvairāk pētītajām, bet arī mīklainākajām 20. gadsimta personībām. Viņa nāvi joprojām apvij dažādi nostāsti un konspirācijas teorijas, tajā skaitā, ka Hitlers savu nāvi inscenējis. Savukārt viņa bijušais apsargs un telefonists Rohuss Mišs izklāstījis, kas patiesībā notika fīrera mūža nogalē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!