Foto: Kadrs no video

Jauniešu koris "Kamēr..." naktī no pirmdienas uz otrdienu, 14. novembri, ap pulksten 2.30 pēc Latvijas laika uzstājās latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Bostonas "Celtics" komandas spēles puslaika pārtraukumā.

"Celtics" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā "TD Garden" arēnā tikās ar Ņujorkas "Knicks" komandu.

Viens no Latvijā labākajiem koriem basketbola fanus iepriecināja ar Alfrēda Kalniņa dziesmu ar Raiņa vārdiem "Esi sveicināta, saule!", kā arī tautasdziesmu "Rīga dimd!" Jāņa Cimzes apdarē.

Pirms spēles kora dalībnieki tikās ar latviešu basketbola zvaigzni un kopīgi nofotografējās, vietnē "X" raksta NBA basketbola apskatnieks Džeks Simone. Kopīgais foto publicēts arī "Kamēr..." sociālā medija "Instagram" profilā.


Šajā spēlē Porziņģis izcēlās ar 21 punktu un palīdzēja Bostonas "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 114:98 (25:24, 27:29, 32:23, 30:22) pārspēt Ņujorkas "Knicks" basketbolistus.

Jau vēstīts, ka koris koncertturnejā ASV sniedza priekšnesumu ari Latvijas kandidatūras ANO Drošības padomē prezentācijas pasākumā Ņujorkā un uzstājās ar koncertu Kenedija centra Tūkstošgades koncertzālē Vašingtonā. Tāpat koris "Kamēr..." sniedzis koncertus latviešu draudzēm visās trijās pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!