Foto: Shutterstock
Veidot attiecības ar vīrieti – krāpnieku nevēlas neviena sieviete. Tomēr nereti attopamies tad, kad ir jau par vēlu. Šai sakarā iepazīsties ar "Huffington Post" apkopotajām pazīmēm, kas, neraugoties uz atsevišķu apgalvojumu kolorītumu, pēc zinātnieku teiktā tomēr ļaus atpazīt potenciālo krāpnieku.

Viņš ir garš

Lai cik absurdi tas arī nešķistu, vīrieša garums patiesi var ietekmēt viņa uzvedību attiecībās ar sievietēm. Iepazīšanās portāls IllicitEncounters.com veicis pētījumu, atklājot, ka vīrieši, kuri ir garāki par 1,80 m, sievietes krāpj divreiz biežāk.

Viņš klausās rokmūziku

Tavam potenciālajam līgavainim tīk rokmūzika? Iespējams, vērts padomāt par šīs savienības ilgtspēju – kāda cita IllicitEncounter.com veikta aptauja atklāj, ka 41 procents vīriešu – krāpnieku vislabprātāk klausās tieši šo mūzikas žanru.

Viņš ir francūzis

Labākie mīlnieki pasaulē, kā izrādās, ir arī lielākie krāpnieki. Pētījumi un dažādas aptaujas pārliecinoši informē – 75 procenti šīs romantiskās valsts iemītnieku krāpj savas partneres regulāri.

Viņš lieto twitter.com

Nav noslēpums, ka pārmērīga sociālo tīklu lietošana kaitē ikvienām attiecībām, proti, vienkārši nozogot tām laiku un reālās komunikācijas iespējas. Tomēr Misūri Universitātes zinātnieki veikuši internacionālu pētījumu, secinot, ka cilvēki, kuri regulāri lieto twitter.com, lasot un rakstot tajā ziņas, arī krāpj biežāk.

Viņš strādā IT jomā

Valda uzskats, ka visbiežāk savas sievietes krāpj šoferi un ārsti, kā arī valsts iestāžu darbinieki. Kā izrādās, šo profesiju pārstāvjus krietni pārspēj IT darbinieki, liecina kāda Lielbritānijā veikta aptauja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!