Foto: LETA / Kadrs no video / RIA Novosti/Scanpix / shutterstock
Piena pārstrādes uzņēmums "Food Union" nosūtījis pirmo saldējumu kravu uz Šanhaju, bet Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs aicinājis vīriešus aizliegt savām sievām lietot mobilo saziņas servisu "WhatsApp" - "ieslēdziet viņas, nelaidiet ārā, tad viņas neko nepublicēs". Tikmēr kāds lasītājs nofilmējis cīniņu ar pamatīgu līni Lielupē – portāls "Delfi" piedāvā ieskatu trešdienas aktuālajos notikumos.

Foto: LETA
Piena pārstrādes uzņēmums "
Food Union
" nosūtījis pirmo saldējumu "Ekselence" un "Nu Smoothie" kravu uz Šanhaju, Ķīnā, tādējādi kļūstot par pirmo piena produktu ražotāju Latvijā, kas uzsācis eksportu uz Ķīnu.

Lasīt vairāk

Foto: Kadrs no video
Hakera Krisa Robertsa pieredze liecina, ka var sešus gadus nodarboties ar lidmašīnu elektronisko sistēmu uzlaušanu, bet nepatikšanas par to tev sāksies tikai pēc publiska vīterojuma par veiksmīgo uzlaušanu lidojuma laikā.

Lasīt vairāk

Lasīt vairāk

Šis pavasaris portāla "Delfi" lasītājam Vitālijam sācies ar vērienīgu lomu, viņš Jūrmalā noķēris aptuveni trīs kilogramus smagu un 50 centimetrus garu līni.

Lasīt vairāk

Sestdien virs
Baltijas
jūras pazudušās
Lietuvas
civilās lidmašīnas ar diviem pilotiem "An-2" vadības kabīnē cilvēki neatrodas, vēsta portāls "Delfi.lt".

Lasīt vairāk

Foto: F64
Pagaidām vēl nav zināms, cik cilvēku varētu zaudēt darbu saistībā ar metālapstrādes uzņēmuma "KVV
Liepājas
metalurgs" ražošanas jaudu samazināšanu, informēja uzņēmumā.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI
Maija beigās Rīgā notiks kārtējais "Kritiskās masas" velobrauciens, kurā piedalās simtiem lieli un mazi riteņbraucēji, liecina informācija sociālajā tīklā "Facebook".

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes attēli
Portāls "pietiek.com" publicējis "pakalpojumu pieņemšanas-nodošanas aktu" skandalozā "
World Expo 2015
" Latvijas paviljona projekta ietvaros, kas parāda, par kādiem "pakalpojumiem" Ekonomikas ministrija maksājusi komandītsabiedrībai "Expo 2015".

Lasīt vairāk

Kinožurnāla "Pēdējā brīdī" 61. numurā redzama Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes pieminekļa atklāšana 1930. gadā Jelgavā.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
F-1
čempions
Lūiss Hamiltons
un "
Mercedes
" F-1 komanda beidzot vienojušies par jaunā līguma nosacījumiem un britu pilots to pārstāvēs līdz 2018.gadam, informē F-1 čempionāta oficiālā mājas lapa.

Lasīt vairāk

Ukraina
ir "īstā karā" ar Krieviju un ukraiņiem ir jāgatavojas jaunai ienaidnieka ofensīvai, intervijā raidsabiedrībai BBC paziņoja Ukrainas prezidents
Petro Porošenko
.

Lasīt vairāk

Foto: Arhīva foto
Bieži tiek apgalvots, ka
Aukstais karš
tika izcīnīts diplomātu kabinetos. Viens no nozīmīgākajiem ieročiem šajā dokumentu un zināšanu karā bija spiegi. Daudzi sava aroda pratēji abās pusēs, visticamāk, tā arī nekad netika atklāti, bet citi iemantoja slavu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!