Foto: Shutterstock
Piedāvājam piecas interesantas receptes uzkodām un otrajiem ēdieniem, un katrā no tiem atradīsiet kādu alkoholisko dzērienu - gan stiprāku, gan vājāku. Šos ēdienus gan droši uzturā var lietot šoferīši un jaunās māmiņas, jo gatavošanas procesā alkohols iztvaiko, ēdienā atstājot vien oriģinālas garšas nianses un patīkamu aromātu.

Sevišs ar tekilu

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Sevišs (ceviche) ir Dienvidamerikā dzimis ēdiens, ar kuru parasti apzīmē jēlu marinētu zivi vai jūras veltes un kuru pasniedz kā priekšēdienu.

Lasīt vairāk

Brie siera sainīši ar alu

Interesanta recepte ar gatavo kārtaino mīklu, kas derēs arī veģetāriešiem.

Lasīt vairāk

Ribiņas viskija marinādē

Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.

Lasīt vairāk

Gaļas iesmiņi ar žāvētiem augļiem un brendiju

Neparasts, bet ne mazāk gards veids, kā marinēt gaļu.

Lasīt vairāk

Pasta ar lasi un degvīnu

Interesanta recepte itāļu virtuves mīļotājiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!