Foto: LETA
Svētdien, 19.aprīlī, kāds agresīvs un iereibis vīrietis pēc mikroautobusa vadītāja aizrādījuma par smēķēšanas aizliegumu sabiedriskajā transportā dusmās salauzis mikroautobusa durvju rokturi, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap pulksten 9:50 Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Zasulauka ielu, kur kāds agresīvs vīrietis bojājis automašīnu. Pēc ierašānās notikuma vietā policisti noskaidrojuši, ka 1988.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā vēlējies mikroautobusā uzsmēķēt.

Viņš paprasījis transportlīdzekļa vadītājam izmantot piepīpētāju, tomēr mikroautobusā šādas ierīces nav bijis. Savukārt pēc mikroautobusa vadītāja aizrādījuma par aizliegumu sabiedriskajā transportā smēķēt pasažieris sadusmojies un salauzis durvju rokturi, izraujot to ar visām skrūvēm.

Policisti iereibušo vīrieti aizturējuši un nogādājuši izolatorā. Pret aizturēto sākts kriminālprocess par mantas tīšu bojāšanu. Vīrietim par šādu noziegumu draud sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!