Foto: Latvijas Valsts ceļi/Renārs Koris

Svētdienas naktī atceļā no Daugavpils, kur sestdien notika "Muzikālās bankas" fināls, negadījumā iekļuvis Latvijas Televīzijas (LTV) mikroautobuss un pārvietojamā studija "Abava", liecina LTV ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter'. Komanda negadījumā nav cietusi.

Jau vēstīts, ka sestdien ar dzīvās mūzikas koncertu Daugavpils Olimpiskajā centrā noslēdzās viens no svarīgākajiem pašmāju popmūzikas sarīkojumiem "Muzikālā banka", kurā sumināja 2021. gadā radītos skaņdarbus. Par gada vērtīgāko dziesmu kļuva "Tur, kur dieva kamanas slīd", ko izpilda "Prāta vētra" kopā ar ansambli "Tautumeitas".
Tāpat ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā avarējuši divi autobusi, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šonakt pulksten 00.01 tika saņemts izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur bija notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme, savukārt sestdien pulksten 18.15 tika saņemts izsaukums uz Dobeles novada Jaunbērzes pagastu, kur bija notikusi autobusa un mikroautobusa sadursme.

Svētdienas naktī Latvijas futbola klubs RFS, atgriežoties no Helsinkos notikušās pārbaudes spēles, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā bija iesaistīts komandas autobuss un vieglā automašīna.

"Visi esam dzīvi, bez traumām gan neiztikām, taču kopumā mūsu ekipāžai viss beidzies salīdzinoši laimīgi," mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja kluba pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!