Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), kurš 14. Saeimā neiekļuva, ir gatavs jauniem profesionāliem izaicinājumiem, lai gan viņš no politikas neatvadās pavisam.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka Pavļuta pārstāvētais politiskais spēks "Attīstībai/Par!" 14. Saeimas vēlēšanās nesavāca nepieciešamo vēlētāju atbalstu, tāpēc šis spēks nākamajā Saeimā nebūs pārstāvēts.

Pavļuts savā vietnes "LinkedIn" profilā publicējis paziņojumu, ka pēc pieciem gadiem aktīvajā politikā viņš ir atgriezies profesionālajā dzīvē, tāpēc viņš ir gatavs izskatīt tādus piedāvājumus, kas paredz audzēt Latvijā un Baltijas reģionā strādājošu uzņēmumu vērtību un īstenot tajos pārmaiņas.

Pavļuts esot galvenokārt gatavs darboties kā padomdevējs.

13. oktobrī raidījumā "Spried ar Delfi" Pavļuts atzina, ka patlaban viņa primārais uzdevums ir novest līdz galam iesāktos darbus un "atstāt mantojumu cienīgam pēctecim", ar kuru politiķis labprāt arī formāli sadarbotos, lai pabeigtu iesākto.

Vērtējot nākotnes profesionālos izaicinājumus, Pavļuts uzsvēra, ka ar viņu "viss būs labi", piebilstot, ka šī nav pirmā reize, kad kaut kādu iemeslu dēļ viņš "uz laiku izkrīt no politikas".

Viņš gan neatmet politikai ar roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!