Foto: LETA
Gandrīz 200 000 eiro ienākumi, vairāk nekā 100 000 eiro parādi, pensijas, papildu amati un īpašumi – tas redzams eksprezidenta Egila Levita komandas – prezidenta kancelejas vadības un 10 padomnieku pērnā gada deklarācijās. Jaunā Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča nosaukto sešu komandas biedru – līderu, pērnā gada valsts amatpersonu deklarācijas, kas iesniegtas, viņiem ieņemot nozīmīgus amatus ārlietu dienestā un citur, atklāj mērenāku ainu – divu amatpersonu ienākumi pārsniedz 100 000 eiro, bet saistību apjoms šo slieksni nesasniedz.

"Delfi" pēc Valsts ieņēmumu dienesta Publiskojamo datu bāzē pieejamās informācijas piedāvā uzzināt, kas redzams Levita komandas "atslēgas cilvēku" – kancelejas vadības un padomnieku – 2022. gada deklarācijās, kā arī, kas atspoguļots Rinkēviča komandas kodola amatpersonu deklarācijās viņu līdzšinējos amatos.

Ko deklarējusi eksprezidenta Levita komanda

Paša līdzšinējā Valsts prezidenta Egila Levita ienākumi 2022. gadā bijuši ap 314 386 eiro, kas ir nedaudz mazāk, nekā gadu iepriekš. Prezidents arī deklarējis pamatīgus ieguldījumus un uzkrājumus, liecina viņa deklarācijas par 2022. gadu. Vairāk par to iespējams uzzināt šeit.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!