Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Lai gan šogad galvaspilsētā bija plānots uzlabot brauktuves vairāk nekā 130 vietās, tomēr objektu daudzums būs krietni mazāks, jo nokavēts termiņš, lai pieteiktos papildu finansējumam, ceturtdien, 10. augustā, izskanēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdē.

Komisijas sēdē nepiedalījās neviens no "Jaunās vienotības" (JV) deputātiem. Jāatgādina, ka ceļu uzturēšanas līguma iespējamās nepilnības ir bijis viens no redzamākajiem nesaskaņu iemesliem abu frakciju – "Par/Progresīvie" un JV – starpā.

Komitejas sēdē Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods deputātiem norādīja, ka pašvaldībai nav līguma ar "Ceļu pārvaldi", bet uzņēmums darbojas kā dalībnieks divās pilnsabiedrībās, ar kurām gan Rīgai ir noslēgts līgums.

Taču, lai gan uzņēmumam ir tiesiskās aizsardzības process un finansiālas grūtības, pašvaldība nevar vērsties pret vienu no biedriem, kā arī par veiktajiem darbiem visi pilnsabiedrības uzņēmumi atbild solidāri, deputātu bažas noraidīja Vaivods.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!