Foto: DELFI

'Vivi' padomes locekļi vairāk nepildīs savus amata pienākumus, trešdien, 24. janvārī, sociālajā medijā "X" paziņoja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Savā paziņojumā ministrs arī norāda, ka ir "uzdots organizēt pilna apjoma ārēju auditu, lai izvērtētu jauno vilcienu iepirkumu procesu, tostarp tehniskās specifikācijas sagatavošanu, vilcienu pieņemšanu, ekspluatācijas uzsākšanu un iesaistīto personu atbildības. Galvenā prioritāte nemainīga – pēc iespējas ātrāk pārvarēt šo krīzi".

Kā liecina informācija "Vivi" mājaslapā, padomes priekšsēdētājs ir Sandis Šteins. Šajā amatā viņš ir no 2016. gada 30. decembra. Padomes locekle ir Inta Liepa. Arī viņa šajā amatā ir no 2016. gada 30. decembra. Padomē strādā arī Imants Paeglītis. Šajā amatā viņš ir kopš 2023. gada 25. aprīļa.

Jau vēstīts, ka kopš pērnā gana nogales, kad AS "Pasažieru vilciens" sāka pasažieru pārvadājumus ar jaunajiem Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" elektrovilcieniem, tos nemitīgi ik pa laikam vajā likstas un ķibeles. Tā, piemēram, pirmdienas pievakarē kavējās pasažieru vilcienu reisi teju visās līnijās, kas tika skaidrots arīdzan ar sliktajiem laikapstākļiem, bet trešdien pēc meteorologu izplatītā brīdinājuma par stipru snigšanu, uzņēmums izplatīja brīdinājumu, ka sniega dēļ iespējama arī vilcienu kavēšanās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!