Viegla peļņa un vieglas uzvedības meitenes – tās ir pirmās frāzes, kas daudziem nāk prātā, runājot par pikanto satura platformu "OnlyFans". Kāda tad ir realitāte? Vai nauda nāk viegli? Vai mazāk apģērba bildēs nozīmē lielāku peļņu? Ar kādiem komentāriem un grūtībām nākas saskarties satura veidotājām? Par to ar satura veidotājām un ekspertēm runājam raidījumā "Par TO pašu".

Studijā viesojas satura veidotāja Laura, kas "OnlyFans" atrodama ar vārdu "MiaLaurita". Sieviete atklāj, ka satura veidošana "OnlyFans" būtībā ir viņas darbs, jo tas ir galvenais ienākumu gūšanas avots, kam viņa velta gan savu laiku, gan darbu un zināšanas. Sarunas laikā viņa neslēpj, ka ir nācies saskarties ar negācijām par savu nodarbošanos, ir cilvēki, kas no viņas novērsušies, bet paši tuvākie, ieskaitot sievietes mammu, esot atbalstoši un saprotoši.

Runājot par peļņu, Laura pastāsta, ka reiz ar draudzeni esot pārdevušas foto ar pēdām, iegūstot 300 eiro. Pašlaik viņa sazinoties ar vairākiem simtiem cilvēku dienā, bet pati var noteikt savu dienas režīmu. Sarunas laikā Laura pastāsta par svarīgām "OnlyFans" aizkulisēm, piemēram, kā tas ietekmē romantisku attiecību veidošanu, kā noturēt savas robežas un pasargāt sevi no nejaušas pornogrāfijas izplatīšanas nepilngadīgajiem, kā arī to, kas tad ir satura patērētājs. Cik daudz precētu vai aizņemtu vīriešu ikdienā ieskatās Lauras bildēs?

Epizodē piedalījās arī digitālā satura veidotāja Dzintra Ozolniece un psiholoģe Diāna Zande. Dzintra pastāstīja, kāda veida saturu izvieto "OnlyFans" un kā viņa tiek galā ar samērā bieži izplatītu situāciju, kad lietotāji, izmantojot viltības un manipulatīvus paņēmienus, cenšas izvilināt video, kur sieviete masturbē.

Diāna kā speciāliste norādīja, ka satura veidotājām ir ļoti būtiski apzināties, ko viņas dara. Ja satura veidošana ir brīvprātīga un apzināta, nenodalot ķermeni no prāta un emocijām, tas var būt veselīgs veids, kā izpaust savu seksualitāti.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!