Foto: Orebro HK

Kaut arī pašlaik bez līguma, viens no vadošajiem Latvijas hokeja uzbrucējiem Rihards Marenis vēlas turpināt spēlēt Zviedrijas augstākajā līgā (SHL), un pats uzskata, ka ir apliecinājis savu piederību šim līmenim. Viņš arī ir pārliecināts, ka vieta izlases sastāvā Rīgā gaidāmajam pasaules čempionātam atkarīga tikai no paša veikuma.

Pagājušajā nedēļā "Orebro" klubs paziņoja, ka Marenis tajā nepaliks. Šobrīd latvietis ir brīvais aģents. Viņš neslēpj, ka ir komandas, kas jau interesējušās par uzbrucēja pakalpojumiem, taču šobrīd latvietis vēlas nedaudz nogaidīt. Hokejists labprāt paliktu Zviedrijā, kur ar ģimeni ir labi iejuties. Šajā valstī Marenis pavadījis trīs sezonas, savu ceļu tur sākot trešajā līgā un spēlējot aiz Polārā loka.

Kaut arī Marenis tika izīrēts no "Modo", viņš pēc SHL sezonas nav devies atpakaļ uz šo vienību, kas ar Kristeru Gudļevski vārtos vēl turpina cīņas izslēgšanas turnīrā. "Ņēmu un braucu mājās. No "Modo" aizgāju ne tajās labākajās attiecībās ar galveno treneri, tāpēc domāju, ka neviens mani tur atpakaļ baigi negaidīja."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!