Noslēgusies 'Delfi Abonementa' loterija, un aizvadīti ceturtie abonēšanas satura svētki
Teju visu maiju Latvijas vadošais ziņu medijs "Delfi" svinēja abonēšanas satura ceturto gadadienu, atzīmējot to ar dažāda satura dāvanām mūsu abonentiem. Sakot lielu paldies mūsu auditorijai, bez kuras atbalsta nebūtu bijis iespējams šos svētkus svinēt, izsludinājām "Delfi Abonementa" loteriju, kura nupat pēc trešās izlozes arī noslēgusies ar kopumā 148 veiksminiekiem, kuru īpašumā nonāks karaliska satura balvas saviem vasaras piedzīvojumiem.
Trešās un noslēdzošās izlozes rezultātus, kā arī pirmās un otrās izlozes rezultātus iespējams aplūkot šeit. Ar ikvienu veiksminieku sazināsies "loterijas.lv" pārstāvji.

Mēs zinām, ka saturs ir karalis ikvienā situācijā – gan tekstā, gan laika pavadīšanā, gan mūsu vārdos. Kvalitatīva satura būtisko nozīmi apliecina arī dažādu jomu profesionāļi, ar kuru godīgo viedokli par "Delfi" abonenta priekšrocībām varat iepazīties rakstu sērijā "Saturs nav sēnalas". Rakstus vērtēja Latvijas Universitātes profesors Mārcis Auziņš, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektors Kaspars Gorkšs, grāmatu-dižpārdokļu autore Gundega Roze, mūziķis un politiskās komunikācijas praktiķis Kārlis Būmeisters un investīciju baņķieris Ģirts Rungainis. Kā norādīja vairāki no viņiem, "Delfi" vispusīgais saturs ne tikai piedāvā jaunākās ziņas un analīzi viņiem aktuālajās tēmās, bet arī kļuvis par svarīgu avotu kopējās ziņu ainavas izprašanai.
Jau vēstījām, ka trīs izlozēs maijā izspēlēsim vairāk nekā 140 balvas jūsu vasaras piedzīvojumiem – biļetes uz dažādiem pasākumiem: festivālu "Positivus", Pakrojas ziedu festivālu Lietuvā, grupas "Dagamba" koncertu, "Prāta vētras" koncertu Liepājā, grupas "Astr'o'nout" koncertu Līgatnes radošajā kvartālā "Zeit", "Rally Liepāja". Tāpat iespaidīgajā dāvanu fondā ir ieejas biļetes "AB parkā" un "Ox Drive" kodi, kas ļaus pavizināties ar "Tesla". Tagad 148 mūsu abonentiem ir iespēja uzlikt kroni savai vasarai un doties karaliska satura piedzīvojumos.

Šo četru gadu laikā ir sasniegts daudz, bet mēs negrasāmies gulēt uz lauriem – pasaule ir mainīga, un mēs maināmies tai līdzi, izzinot arvien jaunus apvāršņus. Tiesa, nekas no paveiktā nebūtu iespējams bez jums, mūsu mīļie lasītāji un skatītāji, tāpēc sakām jums lielu paldies par to, ka esat kopā ar mums, un no sirds ceram, ka būsiet arī turpmāk!