Vieglais rasols un pikantie uzkodu groziņi svētku galdam
Lielākā svētku burvība ir tā, ka virtuvē var rosīties vai visa ģimene un draugi, katram parūpējoties ja ne par atsevišķu ēdienu, tad vismaz produktu sagatavošanu.
Kā mājas apstākļos izliet sveces skaistos traukos
Svētku laikā bez egļu zaru smaržas un mirgojošām gaismas virtenēm par siltu noskaņu rūpējas vēl kāds sīkumiņš – sveces liesmiņa.
Uzbur svētkus! Zanes Stockas mīļāko Ziemassvētku dziesmu izlase
Gada nogale nav iedomājama bez Ziemassvētku meldiņiem, kas tiek skandināti ik uz stūra – sākot no pārtikas veikaliem līdz pat iemīļotajām radiostacijām.
Pārsteigt mīļos ar neparastiem gardumiem – atspirdzinošā svētku recepte
Svētkus neuztvert kā nastu, bet ķert kaifu no gatavošanas procesa un kopābūšanas. "Iedvesma ir katru dienu, jo katru dienu taisu citu ēdienu. Es esmu tāds cilvēks, kuram nepatīk katru dienu ēst vienu un to pašu ēdienu," stāsta Aiga Bitmane, radošās mājas "Smilgāji" saimniece.
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Ketija Nuķe-Osīte, Līga Švāne
REDAKTORS
Kristīne Melne
Dizains
Ralfs Eglītis
FOTO
Kārlis Dambrāns, Viesturs Radovics
Projektu vadība
Ēriks Radželis, Madara Orola
Mediju komunikācijas ekspertS
Laura Šteinberga
IZSTRĀDE
Ervīns Malnačs