Foto: Publicitātes foto
Ja intīmajai dzīvei gribas piešaut nedaudz asumiņa un izrauties no ikvakara ierastās rutīnas, noteikti vērts kopā ar partneri izmēģināt kādu pikantu spēli pieaugušajiem. Vai zināji, ka arī visiem labi zināmais "Tvisters" ir pieejams daudz nerātnākā, pieaugušajiem paredzētā versijā?

"Intīmpreču veikals "SexyStyle" piedāvā pieaugušo spēles dažādām gaumēm – gan romantiskas, ar kuru palīdzību var iepazīt tuvāk savu partneri vai pasmelties idejas randiņiem, gan arī pikantākas, kurās tiek iesaistītas BDSM aktivitātes. Es gan esmu novērojusi, ka mūsu klientiem vairāk pie sirds iet izzinošās spēles ar jautājumiem savam partnerim," stāsta "SexyStyle" veikalu vadītāja, sertificēta dūla un psiholoģijas studente Eva Gulbe.

Iepazīt, izaicināt un atklāties

Daudzas pāru spēles ir radītas Latvijā. Ļoti iecienīts ir pašmāju zīmols "Joyful Couple", kas radījis vairākas kartīšu spēles. Tās ne tikai mudina atraisīt savas erotiskās fantāzijas un ļauties tuvībai, bet arī palīdz pārim satuvināties un vienam otru iepriecināt. Atliek tikai izvēlēties – pārim gribas vienkārši aprunāties vai arī darboties un veikt kādas aktivitātes.

"Esot ilgstošās attiecībās, rodas ilūzija, ka viens par otru visu zinām. Nereti arī kaunamies otram jautāt kaut ko pikantu vai stāstīt par savām slēptajām vēlmēm. Šīs spēles var pamudināt otru iepazīt no jauna un uzzināt atbildes uz jautājumiem, kurus ikdienā, iespējams, baidāmies uzdot. Spēles palīdz paplašināt redzesloku un veidot aktīvu sarunu, un tas ir lielisks veids, kā bagātināt attiecības," stāsta Eva.

Piemēram, sarunu spēle pāriem "Divatā" sastāv no jautājumu kartītēm, un tēmu loks ir gana plašs – sekss, jūtas, riski un arī nauda. Riska kartītēs paslēpušies 15 aizraujoši un izaicinoši uzdevumi.

Savukārt cita pašmāju zīmola, "OpenMity", spēle "Randiņš" var kalpot kā ideju ģenerators reizēs, kad aptrūkstas ideju, ko ar savu partneri kopā darīt. Spēle sniedz 52 randiņu idejas tiem, kam patīk palikt mājās, iziet sabiedrībā, izzināt citas kultūras vai arī izpētīt vienam otru. Turklāt dažos randiņu scenārijos ir iekļauti arī jautājumi, kurus uzdot randiņa laikā, un kartītēs atrodamas ne tikai pārim, bet arī ģimenei draudzīgas laika pavadīšanas idejas.

Foto: Publicitātes foto

Vēl viena klasika – kāršu kavas. "Uzrauj" ar savu otru pusīti nebēdnīgās "cūkas" vai "studentu zoli" nedaudz erotiskākā versijā. "SexyStyle" atrodamas gan tādas kārtis, kuras rāda pavisam atklātas ainiņas, gan arī kavas ar abstraktākiem, fantāziju raisošiem zīmējumiem, piemēram, tādas piedāvā vēl kāds vietējais ražotājs – "Latvian StuffBook".

Netrūkst arī spēļu, kurās galvenajā lomā ir metamie kauliņi, kas atkarībā no uzmestās kombinācijas paģēr dažādas darbības – izmēģināt seksa pozas un citas aktivitātes dažādās vietās. Metamie kauliņi ir visai populāra dāvana, kas vecpuišu vai vecmeitu ballītē tiek pasniegta topošajam vīram vai sievai.

"Vai pie mums nopērkamās spēles paredzētas tikai pāriem? Lielākā daļa jā, bet tas jau neliedz spēlēt arī kompānijā, ja ir tāda vēlme. Ir pieejamas arī ballīšu spēles "risks vai patiesība" stilā, spēles ar neparastiem jautājumiem un pat salīdzinoši klasiskas galda spēles," stāsta "SexyStyle" veikalu vadītāja.

Foto: Publicitātes foto

Radošās pikantērijas

Erotiskās spēles neaprobežojas vien ar galda spēlēm, metamajiem kauliņiem un kāršu kavām. Piemēram, pāru nebēdnīgām izklaidēm vannā pieejami neparasti produkti, kas spēj mainīt ūdens konsistenci. Zīmols "Slube" piedāvā ļoti specifisku produktu – pulveri, kas vannas ūdeni pārvērš lubrikantā, teju slaimā. "Citam zīmolam – "Shunga" – ir arī īpašas želejas bumbiņas, kas vannā uzbriest un maigi masē ādu. Komplektā ar šīm pērlītēm ir arī pulveris, kas pēc tam palīdz tās izšķīdināt, – svarīgi īstajā brīdī par to atcerēties " ar padomu dalās Eva.

Savukārt seksu mākslas darbā pārvērst var ar latviešu zīmola "Allure Art" erotisko gleznošanas komplektu, kurā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai mīlējoties ar ķermeņiem radītu abstraktās mākslas darbu.

"Komplektā ir iekļauts audekls, čībiņas un ķermenim drošas krāsas, kuras viegli var nomazgāt. Noklājam viens otru ar krāsām, mīlējamies uz kanvas un radām skaistu gleznu," pikantu ideju romantiskam vakaram iesaka Eva.

Ņem vērā, ka, pērkot pieaugušo spēles, jāpievērš uzmanība, vai un kāda papildu atribūtika nepieciešama aktivitāšu izpildīšanai. Labākais veids, kā atrast sev piemērotāko spēli, ir doties uz kādu no "SexyStyle" veikaliem, kur pieredzējis un zinošs konsultants ieteiks atbilstošāko tavai gaumei un ieplānotajām izklaidēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!