Foto: Publicitātes foto
Ja ģimenē viens ir ekstrēmo sporta veidu piekritējs, agri vai vēlu par tādiem kļūst arī pārējie tuvinieki. Oskaram Florencem-Vīksnem snovbords ir tuvs jau no bērnības, tāpēc sapnis par došanos uz Austriju, lai iekarotu Alpu virsotnes, sirdī gail īpaši kvēli. Ceļojumu raidījuma "Uz sapni ar mazo" trešajā sērijā piedzīvojumi solās būt īpaši ekstrēmi un izaicinoši. Kā Ievai Florencei-Vīksnei un divgadīgajam Leonardam sekmēsies snovborda apgūšana un vai viņiem visiem trim izdosies nobraukt no iecerētās virsotnes?

Oskars ar snovbordu nodarbojies profesionāli un bijis pat instruktors. Savukārt Ieva un Leonards šo ziemas sporta veidu apgūs no nulles. Lieliska priekšrocība, jo trenerim tētim ir tā laime apmācīt sievu un dēlu! Lielajiem kalniem ģimene gatavojas ļoti nopietni, Leonards pirmos braucienus uz dēļa uzsāk jau Latvijā.

Pirmie izaicinājumi viņus sagaidīs jau ceļojuma startā – Oskars ar operatoru Helmutu uz Austriju dosies ar auto, bet Ieva un mazais lidos ar lidmašīnu. Kāpēc atsevišķi? Jo tā vienkārši ir finansiāli izdevīgāk. It īpaši gadījumos, kad ir lielizmēra bagāža – snovborda dēļi. Pieredzējuši vecāki zina, ka ērtāk ir ceļot visiem kopā, tāpēc būs interesanti uzzināt, kāda būs satikšanās galamērķī – Minhenes lidostā, lai tālāk kopā ar auto dotos uz Brandbergas ciematu un galveno slēpošanas kūrortu Maijerhofenu.

Brauciens solās būt izaicinājumiem bagāts. Grūtības uz kalna, Ieva gūst negaidītu traumu un nezina, vai varēs turpināt snovošanu. Par laimi, Ieva ir "Luminor Black" kartes īpašniece un viņai ir ceļojumu apdrošināšana, kas ir spēkā arī laulātajam un bērnam, ar kuriem ceļo kopā. Neiztikt arī bez mazā līdzbraucēja untumiem un ikdienas dzīves karuseļiem, bet tas, ceļojot ar bērnu, piederas pie lietas.

Kādus iespaidus Florenci notvers kalnos 3200 metrus augstumā? Kā viņi nosvinēs Lieldienas, savienojot latviešu un austriešu tradīcijas? Un vai izdosies piepildīt sapni un visiem trim kopā nobraukt ar sniega dēļiem pa iecerēto trasi? Uzzini, skatoties trešo sēriju!

Raidījums tapis sadarbībā ar "Luminor Black" karti. Florencu-Vīksnu ģimenes piedzīvojumiem katru otro otrdienu pulksten 11.00 vari sekot līdzi "Delfi", iedvesmojoties ekstrēmiem un krāšņiem ceļojumiem!

Atraktīvās ģimenes pirmo piedzīvojumu Portugālē vari noskatīties šeit, bet otro sēriju par Somiju šeit.

Kinoteātris "Forum Cinemas" piedāvā unikālu iespēju noskatīties nākamās "Uz sapni ar mazo" oriģinālās sērijas, kā arī visos ekskluzīvajos seansos tikties ar raidījuma veidotājiem Ievu un Oskaru Florenciem-Vīksnēm. Noslēdzošais seanss gaidāms 4. novembrī pulksten 16.00, kurā būs iespēja redzēt 6. sēriju "Islande".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!