Foto: Shutterstock
22. oktobrī vārda dienu svin Īrisa, Irīda un Airisa. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieču likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Īrisa (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kuram ir saikne ar Kosmosu. Īrisa stabili stāv uz kājām, ir vispusīga, vieda, jūtīga un sievišķīga psiholoģe. Viņa ir ar spēcīgu intuīciju apveltīta, mērķtiecīga un neatlaidīga. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un vārdā ir eņģelis, kas palīdz realizēt talantu.

Irīda (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Irīda stabili stāv uz zemes, pamana sīkumus, ir ļoti vispusīga, aktīva, jūtīga, sievišķīga un radoša. Viņai piemīt spēcīga intuīcija un loģika, izturība, atbildības sajūta un psiholoģes talants. Vārdā ir sargeņģelis.

Airisa (7)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju un vīrišķīgu iekšējo struktūru. Airisa ir vieda, vispusīga un aktīva. Viņa stabili stāv uz kajām, ir izturīga, mērķtiecīga, neatlaidīga un spītīga. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un vārdā arī ir eņģelis, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!