Foto: Shutterstock
Lūk, atkal apritējis viens Mēness cikls, un šodien, 4. jūlijā, plkst.14:01 sākas jauns – šoreiz Vēža zīmē, kas augstā vērtē tur labas, saskanīgas attiecības ģimenē. Uz to tad arī vērsīsim savas Jaunmēness rituālu vēlmes! Ņemot vērā, ka šī skaitās laba diena bišu un medus vārdošanai, tad nu liekam lietā ar šo brīnišķīgo produktu saistītus rituālus, kas palīdzēs raisīt vai atjaunot romantiskas jūtas ikvienā no mums!

Ņem vērā, ka šos rituālus nekādā ziņā tos nav ieteicams izmantot neētiskiem, cilvēka brīvo gribu nomācošiem nolūkiem – tas vienmēr atspēlējas!

Medus rituāli dzirksteles atjaunošanai pārī

Seksuālās enerģijas palielināšanai

Sievietes nereti cieš no tā, ka pat pašu vīri viņām nepievērš uzmanību. Šīm sievietēm ir pazemināta seksuālā enerģētika, un tieši tā ir risināma problēma.

Rituāls ir šāds – uz nakti lūpas iezied ar medu un vizualizē tā cilvēka tēlu, kuram vēlies šīs lūpas sniegt. Domājot skaiti vārdojumu: "Uz medu nāksi, neatrausies!". Rituālu veic katru vakaru nedēļas garumā.

Nosargāt mīlestību

Nosargāt otro pusīti no sānsoļiem un pašam saglabāt uzticību arī var palīdzēt vārdojums. Tam nepieciešama liela koka karote medus, ko lieto nedaudz un pēc rituāla dod otrajai pusītei. Vārdojums skan šādi: "Kā zāle tiecas uz sauli, kā bites tiecas uz medu, lai tā pie manis tiektos Dieva kalps (vārds), nekur citur nedotos! Amen."

Katrs mēnesis kā medusmēnesis

Šis rituāls piemērots tiem pāriem, kam jau izveidojušās attiecības, bet nepieciešams tās atjaunot vai padarīt kvēlākas. Šis rituāls ļauj arī realizēt virkni citu vēlmju.

Ja vēlaties, lai katrs nākamais mēnesis būtu tikpat romantisks kā medusmēnesis, droši sienas kalendārā šā mēneša nosaukumu apsmērējiet ar medu. Ja vēlaties kādu romantisku ceļojumu vai ko citu, uz papīra lapas zīmējiet savu iedomu ainu, zem tās uzrakstiet savu vēlmju piepildīšanas datumus un ar medu apsmērējiet mēneša nosaukumu. Vai šis rituāls strādā, varat ātri pārbaudīt – rezultātam taču jāseko mēneša laikā!

Ja vēl nav izdevies atrast dzīvesdraugu

Simorona rituāls "Kā ar medu apsmērēta"

Uz palodzes noliec bļodiņu ar medu un tam blakus novieto rotaļu bitīti vai mušiņu un skaiti: "Līgavaiņi un pielūdzēji nāk pie manis kā bites pie medus." Vari arī ķermeņa intīmās zonas nedaudz iesmērēt ar medu, lai būtu salda un pievilcīga pretējam dzimumam.

Rituāls drīzai laulībai

Lai neaizsēdētos vecās meitās, no rīta paņem bļodiņu ar tīru ūdeni, pievieno ēdamkaroti medus un ar roku pulksteņrādītāja virzienā kārtīgi samaisi, skaitot vārdojumu: "Kā ļaudis mīl sārto ausmu, spožo zvaigznīti, kā bite mīl medu, tā arī visa mīla Dieva kalpam (vārds). Amen." Ar šo ūdeni nomazgājies. Tad ņem baltu lina audumu, iemērc to medusūdenī, nedaudz nospied lieko šķidrumu un noberz ar to visus mājas durvju rokturus. Šo rituālu vislabāk veikt datumā, kas sakrīt ar tavu dzimšanas datumu (dzimšanas mēnesim šajā gadījumā nav nozīmes).

Senēģiptiešu rituāls

Šis ir ilgtermiņa rituāls, ar laika rezervi 4–5 gadi. Rituālu veic naktī no ceturtdienas uz piektdienu, vēlams, augošā Mēnesī.

Ņem trauku ar šķidru medu (ja tas ir sacietējis, vari to uzsildīt, taču tikai nedaudz). Ņem savu fotogrāfiju un, skaitot vārdus: "Būšu salda kā medus, kārota kā medus, lai visi lido pie manis kā uz medu, lai tik es izvēlos", apvelc to ap trauku vairākas reizes. Tad fotogrāfiju uzliec uz trauka un novieto to vai nu pie gultas, vai zem tās. No rīta iedzer tēju ar šo seno eliksīru un gaidi, kad daba nāks talkā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!