Baloni, mielasts un dzērieni. Jauniešu ballīte sabiedriskā transporta pieturā Kaivas ielā pārsteidza portāla "Delfi" lasītāju Edgaru 14. augusta vakarā ap pulksten 18.30.

Portāls "Delfi" sazinājās ar Rīgas pašvaldības policiju, lai noskaidrotu, vai ballītes norises vietā nav konstatēti pārkāpumi un vai cilvēki netika ziņojuši par pieturā sarīkoto pasākumu kārtības sargiem. Policijā apliecināja, ka izsaukumu uz Lubānas un Deglava ielu 14. augusta vakarā nav bijis.

Arī uzņēmums "Rīgas satiksme" (RS) informāciju par pieturvietā notiekošo ballīti 14. augustā netika sāņēmis. Uzņēmumā gan uzsver, ka sabiedriskā transporta pietervieta paredzēta pasažieru iekāpšanai un izkāpšanai no transportlīdzekļa. Pasažieriem, pieturvietā nokļūstot svešā privātā ballītē, varētu būt neērti uzturēties līdz sabiedriskā transporta ierašanās brīdim, sacīja RS Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

"Prieks par jauniešiem, kuri prot izklaidēties jebkur, bet sabiedriskā pieturvieta nav paredzēta ballītei. Sevišķi, ja būtu lietus vai cita veida slikti laikapstākļi, un pasažieri netiktu nojumītē," aizdomāties aicina Bartaševiča-Feldmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!