Foto: Publicitātes foto

"Opel" ir paziņojis par "Frontera" nosaukuma atgriešanos – tas notiks šogad, tuvāko nedēļu laikā pilnīgi jauna apvidus auto modeļa formā. Tas būs pirmais vācu zīmola sērijveida modelis, kuru rotās jaunā "Opel Blitz" emblēma. Turklāt jau no paša sākuma jaunā "Frontera" būs pieejama kā elektroauto.

Jauno "Opel Frontera" raksturos augsta ietilpība un daudzpusība, tādēļ tā patikšot klientiem ar aktīvu dzīvesveidu un ģimenēm. Jaunpienācējs turpinās "Opel" ilgstošo tradīciju piedāvāt cenas ziņā pieejamu mobilitāti plašam klientu lokam.

Pēc elektriskās "Frontera" debijas un nākamās paaudzes "Grandland" pilnībā elektriskās versijas ieviešanas, kas arī paredzēta šogad, katrā "Opel" modeļu saimē būs vismaz viens elektroauto. Tas iezīmēs pagrieziena punktu Riselsheimas zīmola transformācijā par pilnībā elektrisku zīmolu.
Foto: Publicitātes foto

Plašais "Opel" elektromobiļu klāsts šobrīd ietver "Rocks Electric" vieglo kvadriciklu, "Corsa Electric", "Mokka Electric", "Astra Electric" un "Astra Sports Tourer Electric", kā arī jauno pasažieru "Combo Electric" un mikroautobusu "Zafira Electric".

Pilnībā elektriskas versijas jau tagad ir pieejamas arī visam "Opel" komercauto portfelim, kuru veido jaunais "Combo Electric", jaunais "Vivaro Electric" un jaunais "Movano Electric".

Jaunās "Frontera" pirmos fotoattēlus un detalizētāku informāciju par jaunpienācēju "Opel" atklās tuvāko nedēļu laikā.

Atgādinām, ka "Opel Frontera" pirmo reizi debitēja 1991. gadā un piedzīvoja divas modeļu paaudzes, ražošanas līniju pametot 2004. gadā. Šī modeļa apvidnieki bija iecienīti arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!