Foto: DELFI

Nupat Torņakalnā atvērtā lietoto apģērbu veikala "Viky" īpašnieki Viktorija Puškele-Otto un Mārtiņš Otto ir mediju vides cilvēki. Medijos abi strādājuši jau ilgus gadus, un, lai arī Viktorija pašlaik ir bērna kopšanas atvaļinājumā, šī nozare joprojām ir abu pamata darbavieta. Tomēr kādā brīdī abi sapratuši, ka grib arī savu biznesu.

Viktorija uzaugusi Daugavpilī. Viņas bērnībā apģērbu varēja nopirkt faktiski tikai divu veidu vietās – pilsētas tirgū vai kādā no lietoto apģērbu veikaliem. ""Second hand" jeb lietoto preču veikalos parasti stāvēja lielas kastes, kurās varēja meklēt apģērbu. Man tolaik nepatika to darīt, bet vēlāk, pēc vairākiem gadiem, es sapratu, ka šajos veikalos var atrast kaut ko interesantu. Kad pārcēlos uz Rīgu, biju studente, man sākumā nebija naudas, tādēļ gāju uz šādiem veikaliem, bet biju jau sapratusi, ka tajos var atrast oriģinālas lietas un arī zīmolu drēbes par zemāku cenu," stāsta Viktorija.

Noliktavās no vairākiem tūkstošiem kilogramu drēbju Mārtiņš un Viktorija paši atlasa, kurš apģērbs tiks izlikts tirgošanā. Viktorija pārliecinās par drēbju stāvokli un kvalitāti, un tikai tad tās tiek izliktas pārdošanā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!