Foto: Publicitātes foto

Liepājā atvērta "Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vieta. Tā ir pirmā šāda veida klientu apkalpošanas vieta Latvijā – mazāka formāta nekā veikals, paredzēta atbalstam mēbeļu plānošanā un pasūtīšanā.

Papildus Liepājā izveidota ekspozīcija, pasūtījumu saņemšanas un preču maiņas un atpakaļatdošanas zonas. Aptuveni 100 dažādu veidu preču pieejamas tūlītējai iegādei.

Visi Latvijā pieejamie "Ikea" pakalpojumi tiks piedāvāti arī Liepājā.

"Mūsu mērķis ir panākt, lai interneta veikala pasūtījumus varētu saņemt 72 stundu laikā," stāsta Inga Filipova, "Ikea" vadītāja Baltijas valstīs.

"Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vietas kopējais izmērs ir aptuveni 1000 m2. Apmēram puse šīs platības ir atvēlēta tirdzniecības zonai un ekspozīciju zālei, kur apmeklētāji var smelties iedvesmu no pārdomātiem iekārtojuma piemēriem svarīgākajām mājokļa telpām – virtuvei, guļamistabai, dzīvojamajai istabai.

Siltajā gada laikā "Ikea" Liepājā būs atrodama arī āra mēbeļu un interjera priekšmetu ekspozīcija, lai iedvesmotos balkona vai terases iekārtojumam.

"Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vietas galvenais mērķis ir nodrošināt apmeklētājiem atbalstu individuāli pielāgotu mēbeļu plānošanā un pasūtīšanā, taču aptuveni 100 dažādu veidu preces būs pieejamas arī tūlītējai iegādei, piemēram, organizatori, trauki, rotaļlietas un interjera priekšmeti.

"Ikea" Liepājas klientiem būs pieejami arī Latvijā piedāvātie "Ikea" pakalpojumi: piegāde, mērīšana, montāža, finanšu pakalpojumi, interjera dizains privātpersonām un biznesa klientiem u. c.

"Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vieta ir otrā "Ikea" klientu apkalpošanas vieta Latvijā un jau astotā Baltijas valstīs. "Ikea" uzsāka darbu Latvijā pirms pieciem gadiem, kad Rīgā atvēra "Ikea" veikalu. Latvijā "Ikea" ir vairāk nekā 400 darbinieku, bet Baltijas valstīs kopā – ap 1500.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!