Foto: Shutterstock

Lai attīstītu jaunu produktu līnijas, tajā skaitā arī īpašu gaļas alternatīvu piedāvājumu un paplašinātu piedāvājumu pērn izveidotajā internetveikalā, gaļas pārstrādes uzņēmums "Nākotne" piesaistījis bankas "Citadele" finansējumu 1,865 miljonu eiro apmērā, informē bankas pārstāvji.

"Nākotne" ir viens no lielākajiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, kura produkciju var iegādāties visos lielākajos pārtikas lielveikalos un kopš pagājušā gada arī uzņēmuma internetveikalā. Turpinot paplašināt savas produkcijas klāstu, arī šogad "Nākotne" piedāvās saviem klientiem jaunus produktus – lēni sautētas gaļas izstrādājumus, "ātro maltīšu" piedāvājumus, bezgaļas burgerus.

Pagājušā gada martā uzņēmums uzsāka pārdošanu arī internetveikalā, kur pircējs var iegādāties produkciju pa tiešo no ražotāja. Tas sakrita ar pandēmijas sākšanos, un arvien vairāk cilvēku izmanto iespēju iegādāties gaļas izstrādājumus attālināti, tādēļ uzņēmums turpina paplašināt arī internetā nopērkamo produktu klāstu.

"Nepārtraukti attīstāmies un cenšamies dažādot savu piedāvājumu, katru gadu izlaižot 10-15 jaunus produktus. Arvien vairāk attīstām tā saucamo "gatavo maltīšu" klāstu, kuru mājās atliek tikai uzsildīt. Sekojam līdzi tirgus tendencēm gan Latvijā, gan pasaulē un redzam, ka cilvēki arvien vairāk domā par veselīgu dzīvesveidu un uzturu, tajā skaitā gaļas produktu patēriņa samazināšanu, gaļas produktus aizvietojot ar līdzvērtīgi garšīgiem produktiem. Tāpēc cenšamies apmierināt arī šo pircēju prasības, un nesen esam sākuši ražot bezgaļas burgerus, kas galvenokārt nopērkami degvielas uzpildes stacijās Virši un pārtikas lielveikalos," stāsta gaļas pārstrādes uzņēmuma "Nākotne" valdes priekšsēdētājs Egils Immermanis.

"Pārtikas ražošanas nozares uzņēmumiem ir liels attīstības potenciāls, un veiksmes atslēga ir produktu diversifikācija, eksportēšana un e-komercijas attīstīšana. Tā ir nozare, kas būs svarīga vienmēr, tomēr ir svarīga pārdomāta virzība, lai izceltos konkurentu vidū. Līdz ar to esam gandarīti atbalstīt gaļas pārstrādes uzņēmumu Nākotne tā ilgtspējīgās attīstības plānos," saka bankas korporatīvās pārvaldības vadītājs Baltijā, valdes loceklis Vaidas Žagūnis.

Gaļas pārstrādes uzņēmuma "Nākotne" lielākās eksporta valstis ir Lielbritānija, Īrija un Vācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!