Foto: Privātais arhīvs
Konsultāciju un audita kompānijas "Deloitte" vadošā partnere Baltijas valstīs Kristīne Jarve ir dedzīga dzimumu līdztiesības aizstāve gan darbavietā, gan ikdienā, cenšoties izveidot vienlīdzīgas iespējas visiem. "Līderim nav dzimuma," viņa uzsver.

Kristīne ir "Deloitte SheXO" iniciatīvas patronese Latvijā. Tas ir starptautisks klubs, kura mērķis ir palielināt sieviešu īpatsvaru korporatīvajā pārvaldībā, un tas galvenokārt fokusējas uz tādiem tematiem kā sieviešu spēks uzņēmējdarbībā, līderība, attīstība, vadība un tīklošana.

Viņa ir arī bezpeļņas organizācijas "Lyderė" līdzdibinātāja. Organizācija apvieno vairāk nekā 100 sievietes vadītājas un ir apņēmusies palielināt sieviešu pārstāvību Lietuvas uzņēmumu valdēs.

Kristīnei ir vairāk nekā 20 gadu profesionālā pieredze starptautiskos konsultāciju uzņēmumos. "Deloitte" Baltijas komandai viņa pievienojās 2015. gadā kā nodokļu partnere.

"Mēs gūstam lielāko izaugsmi tajos dzīves brīžos, kad esam gatavi iziet no komforta zonas – gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. Jo biežāk mēs sakām iespējām "jā", jo vairāk iegūstam," uzsver vadītāja.

Ārpus darba daudz laika tiek veltīts ģimenei un hobijiem. Viņa ir aktīva dzīvesveida piekritēja – peld, skrien un ir kaislīga kalnu slēpotāja. Mājiņas izrakšana no sniega slēpošanas brauciena laikā Norvēģijas kalnos joprojām liek pasmaidīt.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Kādas ir pašreizējās aktualitātes uzņēmumā un nozarē, kurā darbojaties?

Noteikti viena no būtiskākajām aktualitātēm nozarē ir ģeneratīvo mākslīgā intelekta rīku (piemēram, ChatGPT) ienākšana tirgū un konkrēti konsultāciju biznesā. Tas līdzi nes ne tikai iespējas, bet arī riskus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!