Foto: Publicitātes foto

Rīgā, iepretī Rīgas Centrālajai stacijai un biznesa kompleksam "Origo", piektdien, 12. aprīlī, darbu sāks biznesa centrs "Novira Plaza", kurā ieguldīti 70 miljoni eiro, ziņo tā attīstītāji.

Ēka nodota ekspluatācijā šā gada februārī. Tā atrodas starp Satekles, Marijas un Elizabetes ielām. Komplekss veidots estētiski pievilcīgs, funkcionāls un energoefektīvs. A klases biznesa centrā darbosies uzņēmumi "GoCardless", "PwC Latvia", "Wolt Latvia" "Eversheds Sutherland Bitāns", "Zalaris", "Newsec" un citi. "Novira Plaza" atradīsies arī "premium" klases kopstrādes telpas "Spaces".

"Esam priecīgi, ka beidzot ir īstenojusies mūsu vīzija par mūsdienīgu biznesa centru pašā Rīgas sirdī, kur vienuviet satiksies uzņēmumi un profesionāļi, attīstot savus projektus, īstenojot inovatīvas idejas un sasniedzot lielus mērķus," komentē nekustamā īpašuma kompānijas "Novira Capital" valdes loceklis Nikolajs Križanovskijs (Nikolay Kryzhanovskiy).

Projektu sagatavoja Daces Putniņas vadītā arhitektu grupa, būvdarbus veica SIA "Velve".

Šā būvniecības uzņēmuma pārstāvis un "Novira Plaza" projekta direktors Valdis Koks atzīmē, ka darbu organizēšanas ziņā šī ir bijusi viena no komplicētākajām attīstības iecerēm pēdējos gados.

"Novira Plaza" attīstītāji ir "Evernord Asset Management", licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība, kuras pārziņā šobrīd ir četri slēgti ieguldījumu fondi, un Igaunijas "Novira Capital". "Evernord Group" šobrīd pārvalda klientu aktīvus vairāk nekā 250 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!