Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Līdz februāra beigām mazumtirgotāja "Lidl" ķēdē būs trīsdesmit veikalu Latvijā, tuvākajos gados šo skaitu uzņēmums ir paredzējis dubultot. Sekmīgākai plānu realizēšanai, lielākai elastībai un arī stabilitātei, tas veic izmaiņas savu īpašumu portfelī.

Tostarp "Lidl Latvija" nule kā pilnvarojis nekustamā īpašuma kompāniju "Colliers" pārdot divus topošos veikalus Latvijā ar atpakaļnomas līgumiem, ziņo "Colliers". Viens no šiem topošajiem veikaliem atrodas stratēģiskā vietā Rīgā, bet otrs – reģionālā pilsētā. Abi veikali jau ir būvniecības procesā. Blakus Rīgas objektam būs iespējams iegādāties arī zemi ar attīstības potenciālu.

Jāpiebilst, ka janvārī Lietuvas portāls "Delfi" ziņoja, – investoriem Lietuvā tiek piedāvāts iegādāties četrus "Lidl" veikalus, kas pašlaik tiek būvēti un tiks pabeigti šogad. 

Kāda ir "Lidl" stratēģija attiecībā uz sava veikalu tīkla attīstību, vai un kā uzņēmums meklē savai darbībai piemērotus īpašumus, "Delfi Bizness" izvaicā SIA "Lidl Latvija" valdes locekli Arūnu Dziku (Arūnas Dzikas).

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!