Latvijas Radio podkāstā "Normāla ģimene" uzņēmēja un seksa koučs Elīna Zesere pastāstīja par savu ģimenes modeli – viņa, piemēram, ir atvērto attiecību piekritēja. Īsi pēc tam, kad podkāsta fragmenti "izgāja" soctīklos, Elīnai nācās saskarties ar šausmīgiem komentāriem internetā – viņu lamāja un zākāja, lai gan bija arī labi vārdi, proti, daudzi slavēja viņas prasmi izšķirties glīti un ar bijušo vīru saglabāt lieliskas attiecības. Tik lieliskas, ka tagad viņu kopīgajiem bērniem ir divas mammas un divi tēti. "Par TO pašu" pilnā garumā noskatāms "Delfi" satura abonentiem!

Raidījuma "Par TO pašu" jaunākajā epizodē runājam par publisku cilvēku (ne)glīto šķiršanos un skandāliem, ko parasti sev līdzi nes sabiedrībā zināmu ļaužu privātās dzīves peripetijas. Kā tas ir – būt naski aprunātam un apspriestam, to labi zina Elīna. Lai gan viņa nav slavenība, par viņas ģimenes modeli sociālajos tīklos sprieda daudzi. Vai ir normāli piekopt atvērtas attiecības?

Tieši šāds modelis Elīnai ir ar viņas pašreizējo vīru – pa retam abi iet uz randiņiem ar citiem cilvēkiem, un Elīna saglabājusi ļoti ciešas attiecības arī ar savu bijušo vīru, bērnu tēvu. Bet ko komentētāji? Viņi metās apspriest, cik gan perversi ir "dzīvot trijatā". Šādu domformu daudzi pieņēma pēc tam, kad bija noskatījušies tikai mazmazītiņu fragmentu no Latvijas Radio podkāsta, jo pēc būtības tā nav taisnība – Zesere nedzīvo kopā ar diviem vīriem.

"Mani "vīri" nebija īpaši iedziļinājušies, kas tajā podkāstā būs," tagad jau ar smaidu atceras viņa. Taču publika visu viņas pasniegto informāciju uztvērusi stipri aprobežoti. Viņa tikai vēlējusies "no sirds pastāstīt, kā var būt". Tas savukārt izsauca rezonansi pašmāju sociālajos tīklos, jo daudziem viņas ģimenes dzīves modelis šķiet perverss.

Raidījuma "Par TO pašu" epizode "Publisku cilvēku šķiršanās skandāli" pilnā garumā pieejama "Delfi" satura abonentiem šeit.

Jauno epizodi klausies arī "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!