Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu

Viens no visu laiku slavenākajiem Latvijas politiķiem Aivars Lembergs teju katru mīļu dienu tiek apsūdzēts smagu noziegumu veikšanā, taču viņa vaina nekad netiek pierādīta. Tomēr, ieklausoties cilvēku pārdomās, var noprast, ka vairums ir dusmīgi uz valsts tiesu sistēmu, jo kaut kādu iemeslu dēļ visiem ir skaidrs, ka viņam jāpiemēro kāds sods. 'Skats.lv' nezina, vai viņš ir vai nav pie kaut kā vainīgs, taču mēs esam atklājuši prātam neaptveramu faktu, kas pierāda to, ka Lembergu nav iespējams notiesāt.
Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu
1
Attēlā redzama tipiska varavīksne. Varavīksne ir optiska parādība, kuru rada Saules staru laušana un atstarošana krītošos lietus pilienos.
Vida Press


Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu
2
Lembergs, regulāri sakot, ka nav vainīgs ne pie viena piešūtā grēka, nav mānījies. Attēls skaidri norāda, ka viņš ir varavīksne, kas nozīmē, ka viņu nav iespējams sodīt. Katrs pirmā kursa jurisprudences students varēs pateikt, ka Latvijas likumdošana neparedz varavīksnes sodīšanu, pat ja liekas, ka tā ir pie kaut kā vainīga.
DELFI
Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski   (9)
Latvijas varenie, kas bijuši 'aiz restēm': kā tas mainījis viņu izskatu Latvijas varenie, kas bijuši 'aiz restēm': kā tas mainījis viņu izskatu   (12)
Latvijai zudušie ūsu turētāji - pirms un pēc Latvijai zudušie ūsu turētāji - pirms un pēc  
Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru   (46)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.