Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski

'Skats.lv' vienmēr iestājies par tikumību, taisnīgumu un katram cilvēku tipam piemērotām ārstniecības metodēm, tāpēc mūs īpaši sāpināja populārā spāņu žurnāla 'Interviú' aplamie izteikumi par Valdi Dombrovski, kurš it kā esot ņēmis brangu kukuli, lai publiski atbalstītu ideju par Katalonijas neatkarību. Dombrovskis nav ierasts postpadomju politiķis, kas atdosies par grašiem un šokolādītes tāfelīti kā pēckara ubags, viņa vērtība ir krietni augstāka.
Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
1
Šis aizliegtais auglis liktu nevienai vien sirdij ietrīsēties: Ventspils mēra amats. Ja Dombrovskim piedāvātu šo krēslu, viņš nekavējoties izpildītu jebkuru tavu vēlmi.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
2
Klīst baumas, ka Dombrovskis kolekcionē varenu sieviešu matu šķipsnas. Viņa kolekcijā jau ir Tečeres, Merkeles un Kleopatras, taču trūkst Ziemeļmeitas matu šķipsna.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
3
Šis nav populārs fakts, taču Dombrovskis ir kaismīgs ‘Uguns un nakts’ fans un fanu kluba prezidents kopš astoņdesmitajiem. Varat iedomāties, ko tik viņš nedarīs jūsu labā, ja sarūpēsiet viņam Spīdolas krūšturi.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
4
Valdis jākukuļo ar to, kas viņam trūkst, nevis to, kas ir atliku likām. Viņš pieņems papardes ziedu vasaras sezonā, taču pūces asti visās pārējās.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
5
Drošs veids, kā iegūt Valda atbalstu un balsi, ir piedāvāt ķēniņa meitu un pusi karaļvalsts. Vēlams, ja ķēniņš ir Aivars Lembergs.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
6
Valdim patīk seni un mītiski artefakti. Viņš neskaitāmas reizes ir piedalījies arheoloģiskos izrakumos un ekspedīcijās, meklējot pasaules dārgumus. Vēl viens drošs veids, kā iegūt viņa padevību, ir sagādāt Sfinksas vai Maikla Džeksona degunu.
LETA


Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski
7
Ja Valdis tiešām bijis tik godprātīgs un patiess, tad jāķeras pie leģendāriem un mītiskiem priekšmetiem – stikla pudelīte ar Aināra Šlesera asarām. Runā, ka tādas pasaulē ir tikai divas.
LETA
Izziņotas pirmās septiņas disciplīnas Latvijas Nacionālajās spēlēs Izziņotas pirmās septiņas disciplīnas Latvijas Nacionālajās spēlēs  
Iespējamie kandidāti Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amatam Iespējamie kandidāti Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amatam   (1)
Praktiski padomi, kā pareizi 'stalkot' meiteni sociālajos tīklos Praktiski padomi, kā pareizi 'stalkot' meiteni sociālajos tīklos   (1)
Septiņas lietas, ko katra sieviete vēlas piedzīvot gultā Septiņas lietas, ko katra sieviete vēlas piedzīvot gultā   (17)
Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā   (2)
Literāti homoseksuāļi, no kuriem latviešiem būtu jāuzmanās Literāti homoseksuāļi, no kuriem latviešiem būtu jāuzmanās   (40)
Slavenākie cilvēki, kuri dzīvi beiguši ar nocirstu galvu Slavenākie cilvēki, kuri dzīvi beiguši ar nocirstu galvu   (3)
Daži iemesli, kāpēc Raimonds Pauls būtu izcils Ministru prezidents Daži iemesli, kāpēc Raimonds Pauls būtu izcils Ministru prezidents   (20)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.