Kolorīti talismani priecē bērnus

Cilvēku vēlme ietērpties mistiskos kostīmos un apskaut bērnus, acīmredzot, ir tieši tik spēcīga, ka talismaniem, kā jau visām sabiedrības grupām, ir nepieciešams savs gājiens, kas 'Rīgas Svētku 2014' ietvaros ir norisinājies 17. augustā Vērmanes dārzā. Skats.lv izvēlējās aplūkot, mūsuprāt, spēcīgākos gājiena tēlus, kā arī godināt tos, kuri diemžēl šajā pasākumā neieradās.
Kolorīti talismani priecē bērnus
1
Pēdējo nedēļu laikā rīdziniekus ir priecējis staigājošs virtulis, kurš dejoja un ienākt vietējā bodē aicināja pat +33 grādu karstumā. Šāds entuziasms, neapšaubāmi, ir pelnījis atzinību, ko talismans saņēma arī pasākuma ietvaros, sastādot nopietnu konkurenci gājiena uzvarētājam.
Publicitātes foto
Kolorīti talismani priecē bērnus
2
Pasākumā diemžēl manīt nevarēja talismanu, kas ļoti plašu uzmanību izpelnījās festivālā ‘Positivus’ - ‘Dobeles dzirnavnieka’ špagetti makarons. Iespējams, līdzība ar pārtikas produktiem daudziem nebija pirmā asociācija ar šiem kostīmiem, taču, atstājot vietu fantāzijas lidojumam, doma par šiem kostīmiem ne vienam vien pielipa uz ilgu laiku.
F64


Kolorīti talismani priecē bērnus
3
Toties cits pārtikas produktu pārstāvis - kantainais ‘Dansukker’ firmas Cukuriņš - gan labprāt apskāva bērnus, cīnoties par ‘Latvijas gada talismana 2014’ titulu.
DELFI


Kolorīti talismani priecē bērnus
4
Ar ļoti nenofokusētu acu skatienu un piepampušiem vaigiem bērniem drošības likumus atgādināt bija ieradies pērnā gada uzvarētājs - policists Bruno Bebrs. Šis kostīms, neapšaubāmi, ievieš uzticību, bijību un pārliecību par likuma aizstāvju kompetenci visos jautājumos.
DELFI


Kolorīti talismani priecē bērnus
5
Rīgas ‘Dinamo’ talismana izveidi neskaitāmi cilvēki ir salīdzinājuši ar sajūtām, ko legālā veidā iegūt nevar. Daži teic’, ka retinātā zobu rinda raisot zināmas asociācijas ar Aleksandru Ņiživiju, taču tādas detaļas parasti pamanīt ir grūti, jo uzmanību novērš neskaitāmās gaismiņas un dzirksteles, kas metas laukā no slidām. Arī viņš parādē nepiedalījās.
F64


Kolorīti talismani priecē bērnus
6
Toties ‘Rīga 2014’ saimnieks un ballītes organizators Rīgas bebrs sociālajos tīklos ir ieguvis skandaloza talismana slavu, portālā ss.lv izvietojot iepazīšanās sludinājumu un atklāti runājot par savu atkarību no koka.
DELFI
Pilsētu cīņas - Latvijas trendīguma epicentri Pilsētu cīņas - Latvijas trendīguma epicentri   (3)
Angelas Merkeles neveiksmju sērija Angelas Merkeles neveiksmju sērija   (4)
Artuss Kaimiņš Artuss jeb Arturs, Džilindžers jeb Raimonds un citi latviešu pseidonīmi  
Pazīmes, ka tavs bērns aug par īstu hipsteri Pazīmes, ka tavs bērns aug par īstu hipsteri   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.