Staigājošā propaganda

T-Krekli izklaides industrijā izsenis ir kalpojuši par labu platformu, lai reklamētu kādu produktu vai vienkārši pievērstu sev uzmanību.
Staigājošā propaganda
1
Ar īpašu t-kreklu šogad jaunajā vilnī uzmanību ir piesaistījis dziedātājs Nikolajs Baskovs, kurš ir izvēlējies paust savu attieksmi pret Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumu ‘melnajā sarakstā’ iekļaut Krievijas māksliniekus Valēriju, Josifu Kobzonu un Oļegu Gazmanovu. Sabiedrības uzmanību Baskovs piesaistīja ar īpaši apdrukātu t-kreklu, kas, piemēram, viņa Instagram profilā ir savācis teju divus tūkstošus laiku.
DELFI


Staigājošā propaganda
2
Savu politisko nostāju ASV prezidenta vēlēšanās savulaik demonstrēja arī pop dīva Keitija Perija, kura uz skatuves kāpa kleitā, kas skaidri un gaiši norādīja, kam vēlēkšanās ir jāievelk ķeksis.
AP/Scanpix


Staigājošā propaganda
3
Savas attiecības ar uzraksties uz t-krekliem pavisam nesen kārtoja arī Gacho un Artuss Kaimiņš. Populārais reperis kāpa uz Arēnas ‘Rīga' skatuves, nēsājot krekliņu ar uzrakstu “CIRVIS” un Kaimiņa seju. Lieki piebilst, ka tieši tādu pašu kreklu Kaimiņš labprāt uzvilka kādā no saviem raidījumiem.
Publicitātes foto


Staigājošā propaganda
4
Grupas ‘Guns’n’Roses' frontmens Aksels Rouzs satricināja publiku, kad uz skatuves uzkāpa t-kreklā ar Jēzus seju un uzrakstu ‘Kill Your Idols’.
AFP/Scanpix


Staigājošā propaganda
5
Savu t-kreklu politiskiem ziņojumiem izmantoja arī Madonna, kura izvēlējās sniegt atbalstu ‘Pussy Riot’ māksliniecēm. Tiesa, Madonna šo dizaina elementu pacēla vēl augstākā līmenī, un uzrakstu uzrakstīja arī uz miesas.
AP/Scanpix


Staigājošā propaganda
6
Sekojot labākajām izklaides industrijas tradīcijām, arī māksliniece Katrīna Neiburga pauda savu sašutumu par notiekošo Operā, uz sava krekla uzrakstot ‘Grende, atkāpies!'
LETA
Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos  
'Positivus' apmeklētāji skatās telefonos 'Positivus' apmeklētāji skatās telefonos   (1)
Latvijas 'Twitter' līderu pirmie tvīti Latvijas 'Twitter' līderu pirmie tvīti   (1)
LieneCandy Opacā! Latvijas mediju virsraksti, ar ko nenošaut garām  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.