Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā

Pastaigājot pa Vecrīgas ielām, nav ilgi jāgaida, lai redzes lokā nonāktu kāds dārgs un ekskluzīvs auto. Dažkārt to īpašnieku vēlme izrādīt spēkrata jaudu noved pie iespējas aplūkot šādu automašīnu negadījumus, tāpēc Skats.lv ir apkopojis dažas populāras un dārgas avārijas Latvijā.
Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā
1
Bagāto un svarīgo ļaužu rallijs ‘Gumball 3000’, ko paši organizatori mīļi dēvē par dzīvesstila ralliju, Latvijai ir vedis cauri vairākas reizes. Divās no tām piedzīvojot avārijas. Laikā, kad pie mums nebija pierasts redzēt šādas automašīnas, proti, 2001. gadā, Latgalē, netālu no Rēzeknes, ļoti smagi avarēja ‘Ferrari F355 Spider’, kļūstot par ļoti apspriestu notikumu Auto esot sācis kūleņot pie ātruma 240 kilometri stundā.
Kadrs no video
Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā
2
Otrdienas rītā Ulbrokas ielā notika avārija, kā rezultātā apgaismes stabā ietriecās ekskluzīvais sporta auto ’Spyker C8’. Vadītājs esot norādījis, ka, ņemot vērā automobīļa maksimālās spējas, tad ātrums esot bijis tiešām neliels. Skats.lv norāda - ņemot vērā šāda auto izmaksas, arī apgaismes stabs ir neliels zaudējums.
DELFI Aculiecinieks


Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā
3
2011. gadā kāda dāma ar ‘Porsche’ automašīnu taranēja vispirms citu transportlīdzekli, bet pēc tam - sabiedriskā transporta pieturu, to praktiski iznīcinot.
DELFI Aculiecinieks


Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā
4
2011. gadā, netālu no Dzintaru koncertzāles, avarēja tobrīd visdārgākā ‘Mercedes-Benz CL65 AMG’ kupejas modifikācija, kas maksāja 235 800 eiro. 630 zirgspēku jaudīgais spēkrats bija traucies pa Dzintaru prospektu un T-veida krustojumā atdūries pret koku, pirms tam veicot ceļu pāri zālei un cauri sētai.
DELFI


Sešas bagāto cilvēku autoavārijas Latvijā
5
2013. gada maijā atkal Latvijā izcēlās ‘Gumball 3000’ rallijs, kura ietvaros uz Ainažu šosejas avarēja viens no dalībniekiem. Arī šoreiz tas bija ‘Ferrari 458’, kas pēc satriešanās ar ceļa nožogojumu bija smagi cietis un braucienu turpināt nespēja.
LETA


'Jaunā viļņa' laikā Jūrmala pulcē neskaitāmas smalkas automašīnas, kuru vadītājiem bieži vien šķiet, ka likumi ir rakstīti citiem. Tomēr fizikas likumi nevienu nesaudzēja un ceļa malā Jūrmalā bija apskatāms 'nošķelts' 'Ferrari 458'. 

5 apjomīgākie pārdzīvotie sastrēgumi 5 apjomīgākie pārdzīvotie sastrēgumi   (2)
Obamas limuzīns aprīkots ar gāzes lielgabaliem un rezerves asinīm Obamas limuzīns aprīkots ar gāzes lielgabaliem un rezerves asinīm   (6)
Vērienīga Padomju auto kolekcija Ogrē Vērienīga Padomju auto kolekcija Ogrē  
Desmit neglītākās mašīnas Desmit neglītākās mašīnas   (13)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.