Zūdam kokos!

Lai novērtētu mūsu pašu Latvijas skaistumu, dabas bagātību, daudzveidību, rūpes par to un dzīvošanu saskaņā ar tās likumiem, „Latvijas valsts meži” kopā ar portālu Delfi.lv un Skats.lv uzsāk jaunu rakstu sēriju „Zūdam kokos!”. Te iepazīstināsim ar dažādiem noderīgiem padomiem, idejām un risinājumiem, kā izmantot mežā atrodamos resursus savas dzīves uzlabošanai un kā moderni dzīvot dabiskā vidē.
Zūdam kokos!
1
Mežs ir lieliska vieta atpūtai neatkarīgi no gadalaika. Rudenī – dodies sēņot un ogot, ziemā – slēpot, pavasarī – priecāties par zaļajiem, no zemes tikko izlīdušajiem asniņiem, bet vasarā – patveries no karstās saules koku lapu aizsegā vai baudi pikniku.
Foto: No 'Latvijas valsts mežu' arhīva
Zūdam kokos!
2
Rakstu sērijā sniegsim arī praktiskus padomus un idejas, kā radoši izmantot meža veltes un kā izbaudīt to dabiskumu, ko sniedz mūsu pašu bagātīgie Latvijas meži.
Publicitātes attēli


Zūdam kokos!
3
Lai gan mūsu pašu zeme glabā neskaitāmus dabas dārgumus, kas sajūsmā liek aizrauties elpai, parādīsim arī citas iedvesmas pilnas dabiskas lietas, vietas un idejas no dažādiem pasaules nostūriem.
Foto: No 'Latvijas valsts mežu' arhīva


Zūdam kokos!
4
Sniegsim arī padomus un idejas, kā iespējami labāk dzīvot saskaņā ar sevi un moderni integrēt dabisko savā ikdienas dzīvē.
Publicitātes attēli


Zūdam kokos!
5
Neizpaliks arī dažādi jaunumi un idejas saistībā ar mūsu zaļajiem plašumiem un iespējām, kā viegli un ērti dzīvot laukos. Latvijas daba un dabiskums slēpj sevī neaprakstāmas vērtības – novērtēsim to!
Foto: No 'Latvijas valsts mežu' arhīva
Iepazīsti skaistākās Latvijas vietas bez liekiem izdevumiem Iepazīsti skaistākās Latvijas vietas bez liekiem izdevumiem   (4)
Meža veltes bērna attīstībai Meža veltes bērna attīstībai  
Atrodi attēlos maskēšanās meistaru - pūci Atrodi attēlos maskēšanās meistaru - pūci  
Iespaidīgas latvieša 'timelapse' filmas priecē pasauli (VIDEO) Iespaidīgas latvieša 'timelapse' filmas priecē pasauli (VIDEO)   (4)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.