Foto: Vida Press/LTV/Privātais arhīvs
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu desmitnieks – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Ziņas, kas neko daudz nemaina mūsu ikdienā, tomēr interesantas un labrāt aprunātas virtuvē, piekožot kādam gardam dzērienam klāt. Kā saka, lietas kursā jābūt it visā!

Supermodele Linda Evandželista pēc tauku atsūkšanas nokļuvusi ellē

Foto: Vida Press

Viena no deviņdesmito gadu pieprasītākajām supermodelēm, šobrīd 56 gadus vecā Linda Evandželista sniegusi izvērstu interviju žurnālam "People" un sola arī turpmāk vairs neklusēt par liposakcijas jeb tauku atsūkšanas blaknēm, kas viņas gadījumā smagi atsaucās uz veselību un izskatu.

Lasīt vairāk

'Esam noilgojušies pēc fināla!' – eksperti par 'Citu zēnu' izredzēm 'Eirovīzijā'

Foto: Publicitātes foto

Pēc apvienības "Citi zēni" uzvaras nacionālajā "Eirovīzijas" atlasē "Delfi" lūdza spriedumu par iegūto rezultātu paust vairākiem rūdītiem "Eirovīzijas" faniem, apkopjot savu redzējumu kopīgā verdiktā – vai ar šiem puišiem Latvijai beidzot izdosies pārtraukt neveiksmju sēriju uz "Eirovīzijas" skatuves? Ekspertu viedokļi ir... piesardzīgi.

Lasīt vairāk

LTV publisko 'Supernovas' balsojumu un žūrijas piešķirtās vietas

Foto: Lauris Vīksne/LTV

12. februārī tiešraidē par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" uzvarētājiem pārliecinoši kļuva grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat your salad" – 1. vietu viņiem piešķīra gan skatītāji, gan žūrija. Telefonbalsojumā grupa saņēma 50 566 balsu, portālam "Delfi" pavēstīja LTV.

Lasīt vairāk

Madara Repše 37 gadu vecumā beidzot sastapusi savu Lielisko

Foto: Privātais arhīvs

Par jaunajām attiecībām politiķa un uzņēmēja Einara Repšes meita fotogrāfe Madara Repše plašāku publiku informēja pagājušā gada rudenī, sociālajā tīklā "Instagram" publiskojot mīļas kopbildes un akcentējot, ka mīlestība ir dārgākais, kas vien dzīvē var būt.

Lasīt vairāk

Linda Mūrniece Valentīndienā parāda savu jauno mīļoto

Foto: Privātais arhīvs

Visu mīlētāju dienā - 14. februārī jeb Valentīndienā – viesnīcas "Roma" vadītāja, bijusī politiķe Linda Mūrniece draugus, paziņas un kuplo sekotāju skaitu soctīklos iepazīstinājusi ar savu jauno mīļoto.

Lasīt vairāk

Video: Jānis Timma Valentīndienā iespaidīgi pārsteidz sievu

Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš nule sācis darbu Leiklendas klubā "Magic" (Orlando "Magic" fārmklubs), Visu mīlētāju dienā pamatīgi pārsteidzis savu sievu dziedātāju Annu Sedokovu. Būdams prom no mājām, viņš tomēr pamanījās viņas acu priekšā uzburties.

Lasīt vairāk

Elīnu Didrihsoni vajā fanes, pārmetot viņai slimīgu kārnumu grūtniecībā

Foto: Privātais arhīvs

Valstī labi zināmā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone paudusi sašutumu par viņas klientu un arī nelabvēļu milzīgo ofensīvu, proti, dienas laikā Elīna saņēmusi pat 1000 vēstules par to, ka viņa esot bezatbildīga grūtniece.

Lasīt vairāk

Neģēļi Rīgā nozaguši Ralfa Eilanda skaisto divriteni

Foto: DELFI/Kadrs no video

Dziedātājs Ralfs Eilands saskāries ar ļoti nepatīkamu situāciju – no kāpņu telpas Maskavas forštatē aizdzīts viņa un vēl divi velosipēdi. Mākslinieks sociālajos tīklos lūdz palīdzību atpazīt garnadžus, kurus nofilmējušas ēkas novērošanas kameras.

Lasīt vairāk

'Netflix' demonstrē seriālu, kurā filmējies Juris Žagars

Foto: DELFI

Arī Latvijā "Netflix" straumēšanas platformā no janvāra izskaņas vērojams seriāls, kurā filmējies Dailes teātra direktors Juris Žagars. Tas ir trilleris "In from the cold", un pats Žagars izdevumam "Privātā Dzīve" atzinis, ka pagaidām seriālu vēl nav noskatījies.

Lasīt vairāk

Stiliste Dita Grauda pastāsta, kā satika odiozo misteru Kauliņu

Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju stiliste, grima meistare un zīmola "Lancome" vēstnese Latvijā Dita Grauda sniegusi interviju nedēļas izdevumam "Ieva". Sarunā viņa pastāsta par jaunās māmiņas statusu un to, kā viņas dzīvē ienāca bērna tētis – eksbaņķieris Guntars Kļaviņš, kurš pēc biznesa kraha aizbēga no Latvijas, lai meklētu dimantus Rietumāfrikā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!