Foto: AP/Scanpix/LETA
Uzticīgā Kremļa propagandiste Margarita Simonjana piektdienas pusdienlaikā savā "Telegram" kanālā pavēstīja, ka viņai atsūtīta "bandrole ar sprāgstvielu pēdām". Jau pēc brīža izrādījies, ka "spridzeklis" bijis vibrators jeb seksa rotaļlieta, kas pie viņas atceļojusi no Honkongas Ķīnas Tautas republikā, raksta portāls "Meduza".
Kremļa rupora "Russia Today" galvenā redaktore Margarita Simonjana piektdien bija visai uztraukusies – viņas birojā uz viņas vārda saņemts aizdomīgs sūtījums. Savas bažas propagandiste tūdaļ pauda internetā, atzīmējot, ka paciņu "izķēris" drošības dienests.
Foto: Privātais arhīvs

Taču satraukuma pilno ierakstu pēc brītiņa jau nācās papildināt ar svaigāku informāciju. "Sūtījums no Honkongas. Sprāgstvielu tajā nebija, bet, lūk, kas tur atradās! Runā, ka tā ir kaut kāda vibrolode seksuāliem piedzīvojumiem. Man izskatās vairāk pēc penāļa," sūtījumu raksturoja viņa un piebilda, ka "mana dzīve kļūst arvien aizraujošāka".

Jāpiebilst, ka Krievijas propagandas vaļiem ir pamats uztraukties par savu drošību un dzīvību – kopš Krievija uzsāka karu Ukrainā, nelabu galu ņēmuši divi ievērojami kara atbalstītāji Darja Dugina un Vladlens Tatarskis. Vēl viens propagandas blogeris Zahars Priļepins izdzīvojis slepkavības mēģinājumā, atzīmē "Meduza".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!