Foto: DELFI

LNT veidotais šovs Runāsim atklāti, kurā psiholoģe Kaija Gulbe katru nedēļu iztirzā dažādas attiecību problēmas, sabiedrībā tiek vērtēts pretrunīgi. Ļaudis jau vairākkārt starp sarunšova dalībniekiem pamanījuši savus draugus, radus, kaimiņus un paziņas.

Acīgākie skatītāji aizvadītās nedēļas epizodē ievērojuši vēl vienu pazīstamu seju - jaunās dziedātājas Māras Katarskas mīļoto puisi Ralfu Kociņu (abi kopš attēlā), kurš raidījumā bija pieņēmis trīsdesmitgadīgā Marka identitāti.

Marks jeb īstajā vārdā Ralfs bija ieradies šovā, lai ar psiholoģes Kaijas Gulbes palīdzību atrisinātu problēmas, kuras viņam izveidojušās ar savu draudzeni Beāti. Puisis atklāja, ka neprātīgi mīl savu meiteni, taču viņa regulāri sazinās ar savu bijušo vīrieti.

Marks pieprasīja, lai meitene beidzot izlemj, ar kuru no vīriešiem vēlas būt kopā, taču sievietes izvēli sarežģī fakts, ka viņas bijušais draugs ir precējies.

Īstajā dzīvē Marks jeb Ralfs ir kopā ar šova Okartes skatuve bijušo dalībnieci Māru Katarsku, kura neslēpj, ka abiem attiecības ir jau pusotru gadu, un viņai nav bijušas nekādas pretenzijas, ka mīļotais puisis televīzijā izliekas, ka mīl citu.

"Es zināju, ka viņš piedalīsies šovā, taču man pret to nebija nekādu iebildumu. Kādēļ neizmantot iespēju, kura tiek dota? Mani tas priecē, ka viņš nolēma piekrist. Esmu pārliecināta, Ralfs savu darbu izdarīja labi, un es viņu vienmēr atbalstīšu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Māra.

Dziedātājai nebūt nešķita dīvaini, ka televīzijā viņas puisis, tiesa, ar Marka identitāti, paziņoja, ka mīl citu sievieti. Abu attiecībām Ralfa dalība sarunšovā nekādā ziņā nav traucējusi.

"Problēmas, ko risina psiholoģe, ir īstas. Jāsaprot, ka cilvēki, kuri tās patiešām piedzīvojuši, negribētu par tām stāstīt televīzijā. Man pret to nav nekādu iebildumu un Ralfa piedalīšanos vērtēju ļoti pozitīvi. Viņš labi iejutās lomā," ir pārliecināta Māra.

Romantiskas jūtas starp abiem uzplauka 2012. gadā. Ralfs Māru bija ievērojis televīzijā, jo tajā laikā viņa piedalījās talantu šovā Okartes skatuve. Puisis nolēma ar dziedātāju sazināties caur internetu. Pēcāk jaunieši sāka satikties dzīvē un saprata, ka ir iemīlējušies.

Ralfam šobrīd ir 25 gadi. Viņš spēlē hokeju un ir iecienījis dažādas fiziskās aktivitātes. Savulaik puisis piedalījies arī skaistumkonkursā Mis un misters Ogre 2011 un pat ieguvis titulu "Vicemisters Ogre".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!