Foto: Publicitātes foto

Kamēr skatītāji saķertām galvām seko līdzi šovā Kāzu gūstā notiekošajam, ārpus ekrāna turpina apstiprināties vispārzināmais fakts – mīlu labāk veidot bez TV skatītāju līdzdalības. Jaunieši, kuri pagājušā gada sākumā guva rūgtu pieredzi šovā Precos ar svešinieku!, viens pēc otra sāk nokārtot savu privāto dzīvi bez ekspertu palīdzības.

Aina, kas pavērās pāris mēnešus pēc šova Precos ar svešinieku! noslēguma bija gaužām baisa. Visi trīs šova ietvaros saprecinātie pāri drīz pēc kameru izslēgšanas steidza iesniegt šķiršanās prasības, un vasaras vidū Latvijas bēdīgo statistiku papildināja seši jauni šķirteņi.

Šova izskaņā pāri, kuri jau sliecās uz šķiršanās pusi, saņēma bargu kritiku no ekspertiem par nevēlēšanos strādāt pie attiecībām. Par spīti profesionāļu nelāgajām prognozēm, neveiksme mīlas šovā uz mūžiem nav uzlikusi tā dalībniekiem bezcerīgo šķirteņu zīmogu.

Visašākā šajā ziņā bija Zanda Štrausa. Viņai neveiksmīgās laulības ekrānā ļāva nonākt pie svarīgiem secinājumiem par iepriekšējām attiecībām. Izbaudījusi īsu izmēģinājuma laulību ar pašas nemīlētu vīru, Zanda atgriezās pie bijušā drauga un jau augusta sākumā apprecēja to, ar kuru viņai patiešām bija jābūt kopā.

Lai gan šova skatītāji metās interneta dzīlēs, lai anonīmi klaigātu par to, ka Zanda ar savu rīcību būs uz mūžiem salauzusi sava šova vīra Uģa Žogota (attēlā) sirdi, puisis tomēr nav salūzis. Viņš sociālajos tīklos sācis publicēt bildes, kurās mīļi pozē kopā ar kādu simpātisku blondīni.

Abi kopā ģimeniskā atmosfērā sagaidījuši arī gada nogales svētkus, un Uģa sekotāju jūsmīgie komentāri pie attēliem liek domāt, ka abu attiecības ir gana nopietnas. Kā rādās, gadu pēc neveiksmīgajām kāzām Uģis pēc Zandas vairs neskumst.

Gada sākumā par attiecībām ziņoja arī šova iekārojamākais vīrietis Ulvis Grīnvalds, un arī Zaiga Biģele atklāja, ka precību šovā gūtā pieredze viņai nav laupījusi vēlmi kādreiz apprecēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!