Foto: AFP/Scanpix/LETA
Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju, itāļu rokgrupas "Måneskin" 18. maijā plānotais koncerts tiek pārcelts no "Arēnas Rīga" uz Mežaparka Lielo estrādi, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "LTips Agency".

Kā norāda organizatoru pārstāve Līva Toniņa, tas atļaus gan apmierināt lielo interesi un satilpināt ievērojami lielāku grupas cienītāju skaitu, gan nodrošināt pat vēl vērienīgāka šova norisi, nekā sākotnēji plānotā.

Koncerts "Arēnā Rīga" 18. maijā nevarētu notikt arī cita iemesla dēļ – šogad Rīga uzņem pasaules čempionātu hokejā. Pasaules čempionāta spēles "Arēnā Rīga" risināsies no 12. līdz 25. maijam.

Jau ziņots, ka rokkvartets "Måneskin" šogad dosies savā visu laiku apjomīgākajā pasaules koncertturnejā "Loud Kids Tour Gets Louder", kuras ietvaros Rīga būs viena no pieturām.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, tiem, kuriem jau ir iegādātas biļetes, nekas papildus nav jādara - tās būs derīgas arī jaunajā norises vietā. Tāpat tirdzniecībā nonāks vēl biļetes, kas ir iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs.

"Ar savu tik enerģisko, raupjo un nepieradināto skanējumu, kas lieliski saplūdināts kopā ar mūsdienīgām muzikālajām vēsmām "Måneskin" panākuši, ka rokmūzika atgriežas pasaules topu virsotnēs. Apvienība, kas pēc daudzu gadu pārtraukuma pierādīja, ka Eirovīzijas kontekstā atkal varam runāt ne tikai par īslaicīgu spozmi, bet gan globālu slavas gājienu," raksta "LTips Agency" pārstāve.

"Måneskin" ir pirmā itāļu grupa, kas sasniegusi tādu vispasaules atpazīstamību. Viņu kompozīcijas dažādās interneta platformās straumētas vairāk nekā četrus miljardu reižu, "Måneskin" trīs albumi pārdoti vairāk nekā 40 miljonu koptirāžā, 13 singli iekļuvuši Itālijas un citu Eiropas valstu topu virsotnēs, saņemot sešus dimanta, 133 platīna un 34 zelta sertifikātus. Šogad "Måneskin" bija izvirzīti savai pirmajai "Grammy" balvai labāko jauno mākslinieku kategorijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!