Foto: Reuters/Scanpix/LETA; AFP/Scanpix/LETA

Vairāk nekā puse pasaules iedzīvotāju tīra zobus divas reizes dienā, bet 2% ir atzinuši, ka to nedara nekad. Varētu šķist, ka slavenības, kurām ir teju viss, ievēro personīgo higiēnu un ne dienu neiztiek bez dušas. Tomēr tas tā nav, arī slavenībām ir apšaubāmi higiēnas ieradumi. Virkne zvaigžņu diezgan atklāti runājuši par saviem savdabīgajiem mazgāšanās paradumiem.

Ziepju neizmantotāji un retu reizi dušā gājēji

Eštons Kačers un Mila Kunisa

Aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa atklāja, ka viņiem nav ierastas ikdienas dušošanās rutīnas. Arī runājot par bērnu tīrību, slavenie vecāki atklājuši, ka katru dienu nemazgā bērnus ar ziepēm. Kunisa savu sakāmo papildināja, vaļsirdīgi atzīstot, ka bērnībā viņas mājā nebija karstā ūdens, tāpēc viņai nebija iespējas katru dienu mazgāties dušā. Šos ieradumus viņa atstāja uz visu savu turpmāko dzīvi. "Kad bērni bija pavisam mazi, es arī viņus katru dienu nemazgāju. Es nekad neesmu bijis tas vecāks, kurš mazgā jaundzimušos," sacīja Kunisa.

Un Eštons sievu papildināja: "Bērni jāmazgā tikai tad, kad redzat uz viņiem netīrumus. Pretējā gadījumā tam nav jēgas. Pēc statistikas datiem, pārāk bieža mazuļu mazgāšana ar ziepēm var sausināt viņu ādu."

Kad šī informācija izplatījās sociālajos medijos, daudzi cilvēki pauda riebumu pret šo ideju un reizē arī slavenībām, savukārt citi atzina, ka arī savus bērnus nemazgā katru dienu.

Kristena Bela

Sāga turpinājās, kad aktrise Kristena Bela piedalījās raidījumā "The View" un atzina, ka arī viņa savus bērnus nemazgā katru dienu. "Es esmu liela smirdēšanas gaidīšanas fane," šovā sacīja Kristena. "Tiklīdz tiek sajusta nepatīkama smaka, tā bioloģija liek saprast, ka, hei, tas viss ir nekavējoties jāsaved kārtībā! Tas ir kā sarkanais karodziņš. Un tad atliek vien pateikt: "Bēni, ir jāiet vannā vai dušā! Ar steigu!"

Bela piebildusi, ka viņai tas, kā dzīvo Kunisa un Kačers, nekādā veidā nešķiet pretīgi. "Arī es gaidu smirdēšanu!"

Zaks Efrons

Kad viņš filmējās filmā "Vidusskolas mūzikls 3: Izlaiduma gads", kāds avots žurnālam "Star" pastāstīja, ka aktieris mazgājies ļoti reti. "Zaks nav liels dušas fans! Tas ir pretīgi, jo Zaks mīl trenēties. Un pēc tam vairākas dienas neapmeklē dušu."

Patiesi – ir atklājies, ka Efrons vairākas dienas var neieskriet dušā, lai gan ir fitnesa entuziasts. Viņš, lūk, labprātāk izmanto bērnu salvetes. Kopš tā laika viņš ir krietni pieaudzis, tāpēc jācer, ka viņa higiēnas paradumi ir mainījušies.

Breds Pits

Breds Pits, iespējams, ir viens no Holivudas seksīgākajiem vīriešiem, taču viņš var arī vairākas dienas pavadīt bez dušas. Viņa bijušais istabas biedrs Džeisons Prīstlijs raidījumā "Live With Kelly And Mark" atklāja, ka, dzīvojot kopā Losandželosā karjeras pirmsākumos, viņi rīkojuši sacensības, kurš ilgāk iztiks bez dušas. Jautāts, kurš uzvarēja, aktieris atbildēja: "Breds. Vienmēr Breds. Es domāju, ka viņš vairs tā nedara, bet tolaik viņš patiešām varēja ilgu laiku nemazgāties."

Reiz Breds pats atklāja, ka izvairās no dušošanās: "Man ir seši bērni. Viss, kas jādara, – vienkārši jāpaņem bērnu salvetes. Man nav laika iet dušā!"

Džeiks Džilenhols

Arī Džeiks Džilenhols nav tas, kurš ikdienā mazgātos. "Arvien vairāk es uzskatu, ka vannošanās reizēm nav tik liela nepieciešama," viņš sacīja laikrakstam "Vanity Fair". "Ir vesela pasaule, kurā izpētīts, ka nemazgāšanās ir ļoti noderīga ādas kopšanai. Un mēs taču dabiski sevi tīram!"

Leonardo Dikaprio

Vides apsvērumu dēļ aktieris dušā iet reti – vienu vai divas reizes nedēļā. Turklāt viņš neizmanto dezodorantu, jo tas nav dabīgs produkts.

Džūlija Robertsa

Arī Džūlija pārāk bieži neiet dušā, jo viņas mērķis ir taupīt ūdeni. Viņa patiešām vēlas būt videi draudzīga!

Matu nemazgātāji

Roberts Patinsons

Aktieris Roberts Patinsons neredz jēgu mazgāt matus. Un ir nodzīvojis pat sešas nedēļas bez to mazgāšanas. "Man ir vienalga, vai tie ir tīri, vai nē," sacīja Patinsons. Viņš uzskata, ka mati sāk attīrīties paši. Turklāt tiem esot tikai viena loma – palikt uz galvas, nevis būt skaistiem. Varbūt vampīri un supervaroņi nesvīst?

Kima Kardašjana

TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana 2016. gadā atzinās, ka viņa mazgā matus tikai divas reizes nedēļā. Un tas, bez šaubām, fanus pārsteidza! Kimas mati ir būtiska viņas rota, tieši tāpēc cilvēkus šis atklājums šokēja. Bet – daudzi matu speciālisti apgalvo, ka ar šampūnu reizi vai divas reizes nedēļā ir vairāk nekā pietiekami.

Sejas netīrītājas

Kamerona Diaza un Selma Hajeka

Kamerona Diaza un Salma Hajeka nav sejas tīrīšanas cienītājas. "Es nekad nemazgāju seju... Divreiz mēnesī, ja paveicas," reiz sacījusi Kamerona.

Savukārt Selma atklāja: "Mana vecmāmiņa mācīja nekad no rītiem nemazgāt seju. Pa nakti sejas āda ražo visas eļļas, kas vajadzīgas, lai āda izskatītos jauneklīga. Tā atjaunojas. Uz nakti sejas ādu nomazgājam, bet no rīta nē!"

Dezodoranta noliedzēji

Metjū Makonahijs

Metjū Makonahijs ikdienā neizmanto dezodorantus vai odekolonus jau vairāk nekā 20 gadus. "Sievietes manā dzīvē, tostarp mana māte, visas ir teikušas: "Tava dabiskā smarža smaržo. Viena smaržo pēc vīrieša, bet otra – pēc tevis," stāstīja aktieris.

Džūlija Robertsa un Kamerona Diaza

"Es neizmantoju dezodorantu. Tā vienkārši nekad nav bijusi mana lieta," ir sacījusi Džūlija Robertsa, savukārt Kamerona ir teikusi: "Es neticu pretsviedru līdzekļiem. Es to neizmantoju gandrīz 20 gadus."

Bredlijs Kūpers

Jā, arī viņš! Reiz žurnālam "Esquire" viņš sacīja, ka, viņaprāt, āda pašattīrās, tieši tāpēc viņš nelieto dezodorantu. Lai gan ir atzinis, ka reizēm mazgājas vairākas reizes dienā, lai kompensētu to, ka nelieto šos smaržai labvēlīgos produktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!