Foto: Shutterstock
Esam pieraduši redzēt slavenības, reklamējam dažādus produktus. Vai tās būtu balinošās zobu pastas, vai sporta apavi, bet tikai retais zina, ka populāri cilvēki izmēģina roku arī viesmīlības sfērā, atverot savus restorānus vai viesnīcas visā pasaulē. Varbūt tu nemaz nezināji, ka reiz esi palicis viesnīcā, kas pieder Robertam de Niro vai Hjū Džekmenam.

Elizabete Hērlija, "11 Cadogan Gardens" Londonā

Pasaulslavenā angļu aktrise un modele Elizabete Hērlija daudziem asociējas ar lomu filmā par Ostinu Pauersu un spilgtajiem uznācieniem uz sarkanā paklāja, taču viņa ir arī viesnīcas īpašniece. Hērlija saimnieko "11 Cadogan Gardens" – tā ir dizaina viesnīca ar 56 guļamistabām, kuru iecienījuši slavenības un citi augsta līmeņa viesi (turklāt viņiem tiek nodrošināta slepenība un privātums, jo vairākiem numuriņiem ir atsevišķas ieejas) . Viesnīca ir pazīstama ar tās grezno interjeru, piemēram, stikla klāto "Spoguļa istabu" un samtā tīto "Signature Suite", raksta "boutiquehotelier.com".

Roberts de Niro, "Nobu" dažādās vietās

Roberts de Niro ir ne tikai viens no dižākajiem vārdiem šovbiznesā, bet arī gudrs kā uzņēmējs. Jau 1997. gadā de Niro kopā ar leģendāro japāņu šefpavāru Nobujuki "Nobu" Matsuhisu un uzņēmēju Meiru Temperu dibināja viesmīlības zīmolu "Nobu". Gadu gaitā "Nobu" kļuvis par bagāto un slaveno ļaužu iecienītāko vietu (regulārs viesis ir gan reperis Dreiks, gan realitātes šova zvaigznes māsas Kardašjanas). Apvienotajā Karalistē ir divas "Nobu" viesnīcas ("Nobu Hotel London Shoreditch" un "Nobu Hotel London Portman Square"). Abas pazīstamas ar minimālistisko luksusa estētiku un nepārspējami gardu melno mencu ar lēcām.

Hjū Džekmens, "Gwinganna Lifestyle Retreat" Austrālijā

"Vilknadzis" zvaigzne Hjū Džekmens nolēma iesaistīties viesnīcas biznesā pēc uzturēšanās kūrortā "Gwinganna Lifestyle Retreat" Austrālijā. Viņam šī vieta lietusmeža ielokā tik ļoti iepatikās, ka aktieris kļuva par līdzīpašnieku. Labsajūtai šeit ir galvenā loma, tādēļ piedāvājumā ietilpst jogas nodarbības, spa procedūras un nav pieejams alkohols un cigaretes, kā arī ir ierobežota piekļuve mobilajiem tālruņiem (tos drīkst izmantot tikai savā numuriņā).

Ričards Gīrs, "The Bedford Post Inn" Ņujorkā

Ēka, kurā tagad atrodas Ričarda Gīra un viņa draugu vadītā astoņu numuriņu nelielā butika stila viesnīca, celta 1860. gados. Holivudas aktieris un viņa draugi viesnīcu atjaunoja 2007. gadā un vēlējās saglabāt vietas vēsturisko atrašanās vietu, pārvērst to par luksusa naktsmītni, kurp aizbēgt no pilsētas trokšņiem. Blakus atrodas gandrīs sešus hektārus liels mežs, pusdienas var ieturēt turpat esošā restorānā, un laiku pavadīt, apmeklējot jogas nodarbības.

Krištianu Ronaldu, "Pestana CR7" dažādās vietās

Krištianu Ronaldu, kuram pieder arī apakšveļas zīmols CR7, sadarbojies ar "Pestana Hotel Group", lai atvērtu piecas luksusa butika stila viesnīcas Lisabonā, Madridē, Mārakešā un Ņujorkā. Visos īpašumos ir plaši numuri, ēdināšanas vietas un sporta zāles, savukārt dažās atrodas jumta baseinu zonas, kas vakaros pārvēršas par bāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!