Foto: Shutterstock
Iedomājies tik, tu aizbrauc uz savu sapņu galamērķi atpūsties un rītu sāc, paveroties ārā pa logu, kur skatiens sniedzas bezgalīgi tālu, jo atrodies augstu, augstu virs jūras. Patiesi, reti vēl kas cits var pārspēt faktu, ka viesnīca atrodas uz klints malas, un tev bonusā tiek piedāvāts elpu aizraujošs, dramatisks skats uz apkārtni. Ne velti šādas viesnīcas ir vienas no ceļotāju iekārojamākajām naktsmītnēm, turklāt parasti tās ir prom no kņadas, ar romantisku noskaņu un greznas.

"Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort", Nizva, Omāna


Kūrorts "Anantara Al Jabal Al Akhdar" (arābu valodā nozīmē "zaļais kalns") paceļas gandrīz 2000 metru augstumā virs jūras līmeņa. Uz viesnīcu, kas atrodas uz klinšainās virsotnes, nokļūt nav viegli – tikai ar četru riteņu piedziņas transportlīdzekli. Kalnos ir par 15 grādiem vēsāks nekā Omānas galvaspilsētā Maskatā, tāpēc tā ir ideāla vieta vasaras brīvdienām.

No šejienes paveras iespaidīgs skats uz Omānas nelīdzeno kalnu ainavu. Šo apgabalu 1986. gadā apmeklēja princis Čārlzs un Velsas princese Diāna, lai klātienē redzētu šīs vietas nepieradināto, dramatisko skaistumu. Luksusa viesnīcā ir zvaigžņu vērošanas platforma, kas nosaukta par godu Velsas princesei ("Diana's Point").

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!